Sztárbox

Ők fognak megmérkőzni a Sztárbox 2024-es Szuperdöntőjében!

rtl.hurtl.hu

2024. október 21. 10:04

Hivatalosak a párosítások! Ezeket a meccseket láthatjuk a 2024-es sztárbox szuperdöntőjében november 3-án, vasárnap!

A Sztárbox 8. versenynapja egy bejelentéssel indult. Mint ismeretes, Noszály Sándor állapota miatt nem tudja folytatni a versenyt, így nem tud részt venni a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben. Kovács Kokó István az adásban elmondta, hogy a verseny protokoll szerint a szintén döntőbe jutott versenyző, 

Mészáros András a nehézsúly bajnoka, amelynek övét a Szuperdöntő napján, ünnepélyes eredményhirdetés keretében kapja majd meg.

A versenynapon két elődöntőt, egy címvédést, valamint a Szuperanyák összecsapását rendezték. Férfi könnyűsúlyban Sánta Laci és Varga Viktor szállt ringbe. Utóbbi egyhangú pontozással jutott a Szuperdöntőbe. A Szuperanyák összecsapásában Kustánczi Lia és Földes Eszter küzdött egymással. A barátságos mérkőzés megosztott pontozással Földes Eszter győzelmével zárult. 

A férfi középsúlyban Herceg és Torghelle Sándor lépett a kötelek közé. A négy menet után a pontozóbírók pontjai alapján döntetlen volt a végeredmény. A Sztárbox szabályzata szerint ilyenkor a bíróknak meg kell jelölniük, hogy kit láttak győztesnek. Egybehangzó döntés született, amely szerint Torghelle Sándor küzdhet meg a bajnoki övért. 

Az est talán legjobban várt mérkőzése a Szegedi Fecsó és Molnár Áron között zajló címvédő mérkőzés volt, aminek a tétje nem csupán a cím, hanem 1.000.000 Ft is volt, amelyet a vesztes fizet a győztesnek. 

 

Molnár Áron egyhangú pontozással védte meg címét és övé lett a fogadás összege is, amelyet jótékony célra ajánlott fel.

A Sztárbox Szuperdöntője november 3-án 19:00 órától lesz majd látható élőben az RTL és az RTL+ Premium felületeken.

November 3. Szuperdöntő:

Női pehelysúlyban: Lola – Schóbert Lara

Női könnyűsúlyban: Sápi Vivi – Hódi Pamela

Férfi könnyűsúlyban: Sárközi Ákos – Varga Viktor

Férfi középsúlyban: Törőcsik Dani – Torghelle Sándor

Férfi nehézsúlyban: ünnepélyes övátadás Mészáros Andrásnak, a súlycsoport győztesének.

Vásárold meg még ma a jegyed a szuperdöntőre!

 

#Sztárbox#rtl

Címlapról ajánljuk