Sztárbox

Három meccs, két technikai KO, egy nagyon sértődött edző – ez történt a Sztárbox negyedik adásában

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 22. 23:17

A Sztárbox új évadának negyedik adásában három elképesztő mérkőzést izgulhattak végig a nézők. Földes Eszter minden erejét bevetve küzdött, Czutor Zoli összecsapását egy törölköző szakította meg, Shane Tusup pedig komoly leckét kapott a „nagypapa” Torghelle Sándortól.

A Sztárbox 2024-es évadának harmadik adásában először a női pehelysúly kategóriájában Földes Eszter és Lola lépett a ringbe. Az első pillanattól vehemensen párbajoztak a lányok, minden menettel egyre keményebb ütéseket osztva. A kiegyenlített összecsapás végén pontozás alapján végül Lola kezét emelte a bíró a magasba.

Kattints a képre, és nézd meg Földes Eszter és Lola mérkőzését!

4. adás összefoglaló

A második mérkőzésen a férfi nehézsúly kategóriában Mészáros András és Czutor Zoli léptek a ringbe, hogy összemérjék erejüket. A színész kirobbanó ütésekkel bombázta Czutor Zolit, és végül a zenész edzői az első menet vége előtt bedobták a törölközőt, így technikai KO-val Mészáros András jutott tovább.

Ha kíváncsi vagy Mészáros András és Czutor Zoli összecsapására, kattints a képre, és nézd meg a videót!

4. adás összefoglaló

Utoljára Shane Tusup és az általa nagypapának titulált Torghelle Sándor lépett a ringbe a férfi középsúly kategóriában. A gongszót követően az edző kezdeményezett kemény ütésekkel, ám Torghelle Sándor hamar felülkerekedett tüzes természetével, és végül már az első menetben, a harmadik rászámolás után technikai KO-val megnyerte a mérkőzést.

Kattints a videóra, hogy megnézd Shane Tusup és Torghelle Sándor izgalmas párbaját!

Nézd élőben kedvenceid Sztárbox mérkőzéseit minden vasárnap 19:30-tól az RTL+ streamingfelületén!

#Sztárbox#rtl#boksz#mérkőzés#pofon#földes eszter#lola#shane tusup#torghelle sándor#czutor zoli#mészáros andrás

Címlapról ajánljuk