Sztárbox

A nők idén két súlycsoportban mérkőznek meg a Sztárboxban, bemutatjuk a résztvevőket

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 11:00

Akárcsak tavaly, a 2024-es Sztárboxban is nyolc női versenyző lép majd a ringbe, van azonban egy fontos újítás is: a mezőny ezúttal két részre oszlik, pehelysúlyban és könnyűsúlyban is négy-négyen küzdenek a bajnoki címért. A női összecsapások már az előző évadban is színvonalas mérkőzéseket hoztak, az idei évad névsora és bemutatkozásai alapján is hasonlóra számíthatunk.

Lássuk a lényeget: a nevekre kattintva megnézheti valamennyi résztvevő bemutatkozó videóját.

A női pehelysúly súlycsoport versenyzői:

A női könnyűsúly súlycsoport versenyzői:

Idén két súlycsoportban mérkőznek a hölgyek a Sztárbox versenyében

A jövő héten a férfi nehézsúly versenyzőinek kilétére is fény derül, valamint bemutatjuk a Sztárbox műsorvezetőit, szakmai kommentátorait, ringszpíkerét és social arcát is. Hamarosan pedig az is kiderül, hogy az egyes kategóriákban kik küzdenek meg egymással az első fordulókban.

A Sztárbox szakmai supervisora, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István.

A korábban bejelentett férfi középsúly súlycsoport versenyzői: Danny Blue mentalista, Herceg énekes, Király Viktor énekes, Pápai Joci énekes, műsorvezető, Shane Tusup vállalkozó, Torghelle Sándor válogatott labdarúgó, Törőcsik Dani tetoválóművész, Veréb Tamás színész, énekes.

A korábban bejelentett férfi könnyűsúly súlycsoport versenyzői: Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta Laci színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész, Varga Viktor énekes.

Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont, lehet a helyszínen is szurkolni, és persze az RTL nézői is élőben izgulhatják végig a mérkőzéseket.

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173, Budapest, Pesti út 86-88.

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: www.rtl.hu/sztarbox
Facebook: facebook.com/sztarboxrtl  
Instagram: @sztarboxrtl
TikTok: @rtlhu

#Sztárbox#rtl#Sport#boksz#földes eszter#lola#pap dorci#schóbert lara#dér heni#hódi pamela#nemazalány#Sápi Vivi#női könnyűsúly#női pehelysúly#ma

Címlapról ajánljuk