Sztárbox

Ők a Sztárbox új súlycsoportjának versenyzői

rtl.hurtl.hu

2024. július 3. 11:00

A nagy sikerű Sztárbox hamarosan újra a képernyőn! A többfordulós versenysorozat idén még egy súlycsoporttal bővül. Bemutatjuk a férfi könnyűsúly nyolc résztvevőjét.

A tavalyi év egyik legnézettebb műsorában, a Sztárboxban hamarosan újra ringbe szállnak a hírességek. Az idei évad is elképesztő mérkőzéseket ígér, a versenyzők már hónapok óta készülnek a megmérettetésre a Sztárbox szakmai supervisora, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István vezetésével, akinek szakmai csapata most is maximális teljesítményre sarkallja a sztárokat.

A Sztárbox hatására rengetegen ragadtak bokszkesztyűt a hírességek közül is, és nem titkolt vágyukká vált, hogy ringbe és versenybe szálljanak. Ennek is köszönhetően a műsor készítői a férfi könnyűsúly súlycsoportjával bővítették a mezőnyt, amelyben nyolc elszánt sztár mérkőzik meg egymással a bajnoki övért:

Hamarosan kiderül az is, hogy kik és mikor csapnak össze a súlycsoporton belül, a férfi középsúly versenyzőit pedig a jövő héten mutatjuk be.

Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont, lehet a helyszínen is szurkolni, és persze az RTL nézői is élőben izgulhatják végig a mérkőzéseket.

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173, Budapest, Pesti út 86-88.

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: www.rtl.hu/sztarbox
Facebook: facebook.com/sztarboxrtl  
Instagram: @sztarboxrtl
TikTok: @rtlhu

#Sztárbox#rtl#miller dávid#sárközi ákos#Sport#pachert balázs#varga viktor#horváth tamás#varga ádám#sánta lászló#Dóra Béla#boksz#ma

Címlapról ajánljuk