Sztárbox

Rácz Jenő: Szerencsére nem lesz szükség műtétre

rtl.hurtl.hu

2023. december 14. 11:00

A törés egy nagyon vékony csontot érintett, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz – írta a sztárséf.

„Nemrég jöttem ki az utolsó vizsgálatomról, ahol szerencsére azt a hírt kaptam, hogy nincs szükség műtétre” – írta Instagram-oldalán Rácz Jenő, aki a Sztárbox vasárnapi döntőjében sérült meg. Állapotáról korábban azt írta Facebook-oldalán, hogy a szerdai vizsgálatok alapján eltört az arccsontja az egyik ideg pedig leszakadt a helyéről. „Az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké” – jegyezte meg.

Rácz Jenő most azt írta: „A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat. Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén”

A sztárséf korábbi posztjához hasonlóan ismét azt írta, hogy a sportban benne van a sérülés kockázata.

A vasárnapi döntőben Molnár Áron kétszer is padlóra küldte Rácz Jenőt, akinek edzői emiatt bedobták a ringbe a törölközőt. Utólag erről a jelenetről azt mondta az rtl.hu-nak, hogy hálás a trénereknek.


Vasárnap egyébként orvosok is megvizsgálták őt a ringben, akkor még úgy tűnt, hogy komolyabb sérülések nélkül fejezte be a versenyt.


Nyitókép: RTL

#Sztárbox#boksz#rácz jenő#sérülés#műtét#döntő

Címlapról ajánljuk