Sztárbox

Rácz Jenőnek eltört az arccsontja a Sztárbox döntőjében, később derül ki, kell-e műteni

rtl.hurtl.hu

2023. december 14. 6:04

Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban – írta Facebook-posztjában.

„Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR, Ct, szemészeti és fül- orr- gégevizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről. Az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké” – írta Facebook-posztjában Rácz Jenő, nem sokkal azután, hogy szerdán kijött a kórházból.

A vasárnapi döntőben Molnár Áron kétszer is padlóra küldte Rácz Jenőt, akinek edzői emiatt bedobták a ringbe a törölközőt. Utólag erről a jelenetről azt mondta az rtl.hu-nak, hogy hálás a trénereknek. 

Vasárnap egyébként orvosok is megvizsgálták őt a ringben, akkor még úgy tűnt, hogy komolyabb sérülések nélkül fejezte be a versenyt.


A sztárséf a Facebookon azt írta, a meccs napja nem volt élete legszerencsésebb napja, mert az első ütés elég gyorsan eldöntötte a küzdelmet. „A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment” – fogalmazott, azt is megjegyezve, hogy rosszul bokszolt, Molnár Áron megérdemelten nyert. 

„Sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm Dobi Zsolt bedobta azt a bizonyos törölközőt. Megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek!

Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!

– írta Rácz Jenő, aki posztjához egy röntgenfelvételt is csatolt.


Az rtl.hu-nak egyébként arról is beszélt, hogy miért nem tudott kellőképpen koncentrálni az utolsó küzdelemre, hogy miért nem viselte meg lelkileg a kiütés, és hogy milyen most a viszonyuk Istenes Bencével.

Nyitókép: RTL

#Sztárbox#sérülés#rácz jenő#küzdelem#boksz

Címlapról ajánljuk