Sztárbox

Két kiütés és egy betonkemény női meccs: Árpa Attila és Rácz Jenő is padlót fogott a Sztárbox döntőjében

rtl.hurtl.hu

2023. december 10. 23:16

Őrületes pofonokkal zárták a 2023-as Sztárboxot a döntőbe jutott versenyzők: először Dobos Evelin mutatta meg Berki Mazsi ellen, hogy egy vírusfertőzés és egy rászámolás sem állíthatja meg, a színésznő hősiesen küzdött az utolsó gongszóig, a meccset irányító és nagy erővel rohamozó Berki Mazsi azonban így is magabiztosan nyerte meg a női döntőt. A nehézsúlyú mérkőzés papírforma szerint alakult, Brasch Bence ütései nyomán Árpa Attila a második menetben előbb a sarokba esett, majd a kötelek között kötött ki, így Brasch egy újabb KO-val hódíotta el a bajnoki címet. A legnagyobb meglepetést Molnár Áron tartogatta a végére: balosaival már az első menetben kétszer is leterítette Rácz Jenőt, másodjára a séf edzője bedobta a törölközőt. 

2024-ben visszatér a Sztárbox


A szuperdöntő rögtön egy óriási hírrel kezdődött. Szujó Zoltán bejelentette, hogy jövőre újra nézhetjük a bokszoló sztárokat az RTL-en, vagyis 2024-ben érkezik a műsor következő évada.. 

Dobos Evelin hősiesen küzdött, de Berki Mazsi lett a Sztárbox női bajnoka


A női döntő Berki Mazsi rohamaival indult, az elmúlt napokban vírusfertőzéssel küzdő Dobos Evelin az első fél percben csak védekezett, és bár később ő is bevitt egy szép ütést ellenfele állára, Mazsi több látványos kombinációval is megsorozta az első másfél percben. A második menetben Berki folytatta a lavinaszerű támadást, Evelin testét sem kímélte, egy szabálytalanság miatt viszont figyelmeztetést kapott a bírótól. Továbbra is Mazsi irányított, és ha be is szedett egy-egy ütést, mindig egy újabb sorozattal válaszolt rá. Dobos azonban nem adta fel, a harmadik menetre, ahogy kommentátorok mondták, megérkezett a bunyóba, és főleg a menet végén megcsillantotta tudását. A negyedik menetre aztán láthatóan úgy jött ki, hogy tudta, meg kell fordítania a meccset, próbált kezdeményezni, ez azonban nem volt könnyű, mert Mazsi keze folyamatosan úgy járt, mint a motolla, aminek eredményeképpen a bíró rá is számolt Evelinre. Ez azonban nem vetette vissza a színésznőt, aki nagyon szépen megnyomta a hajrát, olyan támadást indított Berki Mazsi ellen, amilyet az előző három menetben nem láttunk tőle, hősien küzdött a végsőkig. Végül azonban egyhangú pontozással Berki Mazsit hirdették ki győztesnek, így ő kaphatta meg a 2023-as Sztárbox bajnoki övét női könnyűsúlyban.

Berki Mazsi: Le a kalappal, Evelin egy állat volt


Berki Mazsi nehezen találta a szavakat a mérkőzés után, de elsőként ellenfele, Dobos Evelin teljesítményét méltatta. Mazsinak az volt a célja, hogy olyat mutassanak a nézőknek, amit még nem láttak női bokszolóktól a műsorban, és úgy érzi, ez sikerült is.

Dobos Evelin: Nincsen nálam boldogabb második helyezett


Dobos Evelin szerint Berki Mazsi megérdemelte a győzelmet, mégis nagyon feldobottan nyilatkozott a döntő után, azt pedig élete egyik legmeghatározóbb élményeként élte meg, hogy Kovács Kokó István kommentálta őt bokszolóként. „A szívem szétrobban, annyira megtiszelő” – jelentette ki, mindezt pedig úgy mondta el, hogy szinte azonnal kikapta Héder Barna kezéből a mikrofont és nem is hagyta szóhoz jutni. Végül Barna megkérte, hogy konferálja fel Szujó Zoltánt, mert neki esélye sem volt rá. 

Carson Coma: Immunissá válunk


A Carson Coma első televíziós fellépéséta Sztárbox szuperdöntőjében láthattuk.

Csobot Adél meglepte az öltözőben Árpa Attilát


Csobot Adél előbb Brasch Bence öltözőjébe kukkantott be a nehézsúlyú mérkőzés előtt, majd egyszavas üzenetét elvitte Árpa Attilának, aki éppen vízszintesben volt, mikor a műsorvezető rányitott. 

Árpa Attila sem maradt talpon, Brasch Bence a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka


Óvatosan kezdődött Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. Miután Brasch Bence párszor keményen eltalálta, Árpa kisebb krízisbe került, és nagyon jól jött számára a szünet. A második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején is elcsípte Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brach Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

Brasch Bence a győzelme után magához ragadta a mikrofont és lelkesítő beszédet mondott


Brasch Bence KKevinnek, Szegedi Fecsónak és Árpa Attilának is megköszönte, hogy eljuthatott a végső diadalig, majd azt üzente a tévénézőknek, hogy akkor is menjenek az álmaik után, ha mindenkitől csak azt hallják, hogy nem elég jók, mert kitartó munkával bármit el lehet érni. 

Árpa Attila: Ha én nyertem volna, mindenki azt mondja, hogy bunda, és az is lett volna


Árpa Attila szerint ahhoz az emberhez került a bajnoki öv, aki a leginkább megérdemli. Úgy érzi, semennyire sem sikerült neki ez a meccs, de megköszönte a szurkolást a támogatóinak. Árpát nem viselte meg a két rászámolás, edzője, Bogdán Zsolt Golyó pedig büszke rá, és azzal viccelődött, hogy Brasch Bencét a csillagállás is segítette a mérkőzés alatt.

Manuel dalpremiere a Sztárboxban: Aura


Manuel legújabb Aura című slágere, egy igazi dalpremier melegítette be a közönséget a Sztárbox szuperdöntőjének főmérkőzése előtt. A grandiózus produkcióban láthattuk az énekes rapper zenekarát, a Sztárbox tánckarát, továbbá a Rock and Magic Egyesület SZUPERGIRLS csapatát, illetve az ELTE-BEAC Cheerleading csapatát.

Molnár Áron az első menetben elsöpörte Rácz Jenőt a Sztárbox döntőjében


Bár a legkiegyensúlyozottabb mérkőzésnek ígérkezett, végül Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása ért véget a leggyorsabban a Sztárbox szuperdöntőjében. Molnár Áron rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd amikor másodszor találta el óriási erővel ugyanígy, Rácz a padlóra került. Ekkor még fel tudott állni, kisvártatva azonban Molnár Áron a testére is bevitt egy jókora balost. Jenő újra padlózott, majd a sarkából ugyangyanúgy repült az ő törölközője is, mint Frohner Fecóé és Józan Lacié az előző fordulókban. Így Brasch Bencéhez hasonlóan Molnár Áron is három KO-val hódította el a Sztárbox bajnoki címét.

Molnár Áron: Most ezt jobban akartam


Molnár Áron nem tudta, hogy ennyire rövid lesz a mérkőzés, csak abban volt biztos, hogy nyerni akar. Rácz Jenő szerinte bitang kemény ellenfél volt, de ő győzni jött, és most ezt jobban akarta. Nyolc hónapnyi kemény munka szakadt most fel belőle, a győzelem után óriási bulit ígért és kifejezte tiszteletét a profi sportolóknak, akiknek minden napjuk arról a küzdelemről szól, amit ő élt át a felkészülési időszakban.

Rácz Jenő: Talán ezt a pofont én kívántam


Bár Héder Barna úgy látta, hogy Rácz Jenő még szeretett volna bokszolni Molnár Áron ellen, a séf ezt cáfolta. Szerinte a boksznak 80 százaléka fejben dől el, és ő már kicsit kiengedett, elfáradt, Molnár Áron erősebb volt fejben a Sztárbox döntőjében.

Így ünnepeltek a 2023-as Sztárbox bajnokai


A Sztárbox fináléjában egyszerre emelhette magasba a bajnoki övet Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron. A győzelemmel egy igazán különleges lehetőséget is kaptak: elnyerhetik a 100 ezer dolláros fődíjat a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszversenyén, amelyen celeb kategóriában indulhatnak el 10 ország versenyzői közt. A verseny fővédnöke minden idő egyik legjobb ökölvívója, Roy Jones Junior. 

#Sztárbox#rtl#rácz jenő#szuperdöntő#összefoglaló#Berki Mazsi#dobos evelin#árpa attila#brasch bence#molnár áron#boksz#ma

Címlapról ajánljuk