Sztárbox

Itt vannak a Sztárbox második elődöntőjének legkeményebb képei

rtl.hurtl.hu

2023. december 4. 9:27

A Sztárbox második elődöntője a férfi középsúly mérkőzésével indult, ahonnan Molnár Áron jutott a szuperdöntőbe, miután a bíró az első menetben beszüntette a mérkőzést. A női könnyűsúlyban Dobos Evelin és Nyári Dia lépett ringbe. Előbbi négy menetben, megosztott pontozással győzött. A férfi nehézsúlyban Árpa Attila és Pintér Tibor mérkőzött meg, amelyből négy menetben egyhangú pontozással Árpa Attila jutott tovább.

Érvényesült a papírforma Molnár Áron és Józan László Sztárbox-elődöntőjében. A két jó barát nagyon sportszerűen viselkedett a meccset megelőzően, a gongszó után azonban muszáj volt félretenni a barátságot, Molnár Áron fölénye pedig szinte azonnal kidomborodott. Molnár kétszer is keményen fültövön ütötte egykori vígszínházas kollégáját, aki bár nem került padlóra, a bíró mindkétszer rászámolt. Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt. Molnár Áron tehát az első menetben győzött, a középsúly döntőjében pedig Rácz Jenővel fog megküzdeni a bajnoki címért.

A Sztárbox második elődöntőjében Dobos Evelin és Nyári Dia küzdött meg azért, hogy döntőben találkozhasson Berki Mazsival a női bajnoki címért. A felek első meccsei alapján parázs csatára lehetett számítani, de a valóság felülmúlta a várakozásokat: taktikázásról szó sem volt, a két színésznő négy meneten keresztül csépelte egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt: az egyik pontozó ugyan döntetlennek látta a meccset, a másik kettő 39-37-es pontozással neki ítélte a győzelmet.

A második elődöntőig nem volt nehézsúlyú meccs a 2023-as Sztárboxban, ahol végigment volna a négy menet, és ami azt illeti Árpa Attila és Pintér Tibor meccsén is lehetett számítani a kiütésre. Az első menetben egyik versenyző sem fárasztotta magát felesleges lábmunkával, de óriási erejű ütések indultak útnak, még ha az igazán pontos találatok várattak is magukra. A második menetben tovább zuhogtak a pörölycsapások, és a jobban védekező Árpa Attila fokozatosan fölénybe került. A harmadik menetben alakult ki a legnagyobb különbség, Árpa többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró. A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek, Tenya olykor teljesen leengedte a kezét, de szerencséjére Árpa Attila sem volt már olyan állapotban, hogy nagy rohamokat indítson. Pontozásos győzelme így is egyértelmű volt, így az 52 éves producer-színész lesz Brasch Bence ellenfele a jövő vasárnapi nehézsúlyú döntőben.

Bővebb összefoglalót a vasárnap esti mérkőzésekről itt lehet nézni és olvasni.

#Sztárbox#képgaléria#árpa attila#pintér tibor#molnár áron#józan lászló#dobos evelin#nyári dia

Címlapról ajánljuk