Sztárbox

Ezekre a zenékre vonultak a ringbe a Sztárbox hírességei

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 14:51

A Sztárbox elsősorban az ökölvívásról szól, és persze azért a show-ról is, aminek fontos eleme a résztvevők bevonulása, illetve az azt aláfestő zene. Mint Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere elmondta, a ringbe lépő sztárok nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy milyen zenét válasszanak maguknak, hiszen az nemcsak az alaphangulatot határozza meg, de kifejezi a bokszoló személyiségét és stílusát. Összeállításunkban megmutatjuk mind a 24 versenyző bevonulását, alattuk pedig a számok eredetijét is meg lehet hallgatni. (Mivel rengeteg videót gyűjtöttünk össze, könnyen lehet, hogy beletelik egy kis időbe, amíg valamennyi lejátszó betölt, de érdemes kivárni.)

A Sztárbox első bevonulója az első negyeddöntőben Frohner Fecó volt, akit bár korábbi szereplései alapján életvidám, érzékeny és mélyérzésű férfiként ismertünk meg, ezúttal szigorú tekintettel, átszellemülve lépdelt a ringhez a The HU törzsi dalra emlékeztető zenéje kíséretében.

 


Molnár Áron színész és aktivista egy fiatal magyar rapper számát tartotta legalkalmasabbnak arra, hogy megadja a bevonulása hangulatát. Ő Pogány Induló és a Hajnal című dal.

 


Megyeri Csilla hősnőként szeretett volna a küzdőtérbe lépni, amihez az általa választott zene jó passzolt volt a 300 című filmből. Elsőként egy ráccsal kellett megküzdenie.

 


A legkevésbé félelmetes bevonuló zene díját biztosan Berki Mazsi nyerné el, aki a Gumimacik rockosított főcímdalára ugrált el a ring felé mint GumiMazsi.

 


Árpa Attila amerikaifutball-játékosok kíséretében egy klasszikus rockslágerre, a Scorpions Rock You Like A Hurricane című dalára, Farkas művésznéven szállt a kötelek közé, hogy Nagy Ervinnel mérkőzzön meg.

 


Nagy Ervin a The Phantoms Made For This című, indulónak is kiváló dalt választotta, csak kicsit kalandos úton jutott el a ringhez.

 


Sáfrány Emese egy egyéniségéhez igazán passzoló, dögös csajdalt választott, a Dolls Killt Ivy Levantól. Bár megküzdött az ajtóval, amit végül lábbal szakított át, a bevonulás ettől csak hatásosabb lett.

 


Dobos Evelinre nézve mindenki egy törékeny nőt láthat, a ringben viszont nem az – ezt már a bevonulásához választott zúzós zene is előrevetítette a Rage Against The Machine-tól.

 


Brasch Bence impozáns testalkata és szigorú kiállása mellé mi más is illene jobban, mint a tiszteletet parancsoló gregorián dallamok és egy jó kis ütemes Jackson-dal, a They Don't Care About Us

 


Egy zenész akkor is zenész marad, ha bokszkesztyűt húz, így KKevin külön bevonuló zenét csináltatott magának, egy Superhero x Homelander x NITRO remixet. Már a ringbe lépés előtt fenyegető üzeneteket küldött Brasch Bencének, de hiába.


Schobert Norbi ezek után különösen romantikusra vette a figurát, egy szál virággal indult el a ring felé, amit a szerelmének nyújtott át, majd egy rövid csókot is váltottak, mindezt forró latin ritmusokra, Pete Rodriguez I Like It Like That című dalára.

 


Istenes Bence az egész ország által várt, Rácz Jenő elleni mérkőzésére egy német rapdalra vonult be, Sido-tól a Bilder Im Kopf-ra, frissen nyírt hajjal és harcra kész tekintettel. Schobert Norbi ellen még a könnyed Let Me Entertain You-t választotta Robbie Williamstől, de erre a gálára valami keményebb kellett.

 


Pintér Tibor szereti a lovakat meg a hősöket, azt pedig még jobban, ha ő maga lehet a hős, természetesen lóháton. A ringhez is lovon érkezett, Herkulesnek öltözve, a Theseus -The Athenian Hero című monumentális zeneműre. Kétségkívül ez volt a Sztárbox eddigi legemlékezetesebb bevonulása.

 


Dobrády Ákostól hiába vártuk a Rendőrnőt, a Titkos üzenetet vagy a Sírni tudnék című TNT-slágert – pedig ez utóbbi a meccs után aktuális lett volna. Az énekes mindenkit meglepett egy menő, kifejezetten harcos rapdallal, bevonulása alatt stílusosan a Fighter szólt a The Score-tól.

 


Nyári Dia, aki a sporton keresztül értelmezte újra önmagát, igazi energiabombaként robbant be a közönség elé, a bevonuláshoz pedig egy rockos P!nk-dalt, a So What-ot választotta.


 


Járai Kíra úgy érezte, az ő egyéniségéhez Edith Piaf áll a legközelebb, és ezt el is hittük neki. Itt aztán nem volt nagy ugrabugra, csak megfontoltan lépkedett a küzdőtér felé, majd egy helyben állva, maníroktól mentesen kémlelte a közönséget.

 


Szegedi Fecsó mindkét alkalommal Drakulaként jelent meg a közönség előtt, első alkalommal még Blondie művésznévre hallgató barátnője, Géczi Bea saját számára. A negyeddöntőben aztán már a koporsó is előkerült, és a jelmezéhez jobban passzoló zenéket is választott a vállalkozó, J. S. Bach D-moll toccata és fúgáját, illetve a Warcraft című film intróját. Bár komolyan vette a szerepét és hűvös tekintettel vonult a ring felé a vámpírköpenyében, mégis ez volt a Sztárbox legviccesebb bevonulása. 

 


Curtis KKevinhez hasonlóan saját bevonuló zenével, a Carmina Burana átdolgozásával rukkolt elő. Az eredmény tükrében talán kicsit nagyzoló volt a választás, tekintve, hogy az eredeti mű Kovács Kokó István bevonulója is volt aktív ökölvívó korában. A rapper csinos lányokra támaszkodva indult el a ring felé.

 


Kállay-Saunders András Bronxban nőtt fel, egyfajta harcosok klubjában edződött a New York-i negyedben, ehhez pedig egy Bronxról szóló saját dal dukált. Mindehhez amerikai barátai állták a sorfalat a ring felé vezető úton.

 


Józan László nagyon érezte a show-t, amikor Eminem megunhatatlan rapslágerére, a Without Me-re bepattogott a ringbe. A színész energiával telve, lelkesen szállt be a kötelek közé és jó nagy meglepetést okozott a mérkőzésen azzal, hogy legyőzte a bronxi fenegyereket, Kállay-Saunders Andrást.

 


Szabados Ági le sem tagadhatta volna a táncos múltját, úgy sasszézott végig a kötelek között Kendrik Lamar és Alicia Keys számára, ami a Pókember-film egyik betétdala volt. 

 


Janicsák Veca, alias Momzilla már a bevonulása alatt megmutatta, milyen sebességgel tud bevinni egy ütést, mindezt pedig a saját dalára, a Gravitációra. Amilyen érzékenynek láttuk eddig az énekesnőt a színpadon, olyan kemény ellenfél lett belőle bokszkesztyűvel az öklein. 

 


Rácz Jenő az eseményhez passzoló, autentikus zenét választott a Creed - Apollo fia című bokszfilmből. Bevonulása közben csókokat dobott a közönségnek, majd az emelvényen kicsit megpörgette az öklét bemelegítésként. 

 


Kabát Peti egy igazi rockklasszikusra indult el lila köpenyben a küzdőtér irányába. Elég visszafogott volt, amíg Jon Bon Jovitól szólt a Livin' On A Prayer, pedig akkor még nem sejtette, hogy hamarosan eszméletvesztéssel a padlóra kerül.

 

 

#Sztárbox#rtl#istenes bence#bevonuló zene#rácz jenő#szabados ági#árpa attila#megyeri csilla#Berki Mazsi#molnár áron#frohner fecó#kállay-saunders andrás#józan lászló#sáfrány emese#dobos evelin#curtis#szegedi fecsó#brasch bence#KKevin#pintér tenya#dobrády ákos#janicsák veca#nyári dia#járai kíra#schobert norbi#zene#ma

Címlapról ajánljuk