Sztárbox

A meccs után sem csitult Istenes Bence és Rácz Jenő ellentéte, Brasch Bence újabb kiütéssel menetelt a Sztárbox döntőjébe

rtl.hurtl.hu

2023. november 26. 23:53

A női mérkőzéssel indult a Sztárbox első elődöntője: Berki Mazsi és Janicsák Veca színvonalas bunyót mutatott be és rendkívül sportszerűen nyilatkoztak egymásról a Mazsi győzelmével zárult meccs után. Ez a hangulat azonban nem maradt meg a gála végéig: Istenes Bence és Rácz Jenő parázs összecsapása a győztes séf szavai szerint kicsit mocskosra sikerült, Istenes pedig a meccs után azt mondta: Rácz ordenáré dolgokat ordított neki küzdelem közben, ezért először nem akart vele kezet fogni. Nehézsúlyban Brasch Bence hozta a papírformát: hiába rontott neki Szegedi Fecsó az első menetben, a színész a második menetben kiütötte az üzletembert.

 

Berki Mazsi magabiztosan verte Janicsák Vecát a Sztárboxban


Betegségektől és sérülésektől hátráltatva szállt szembe egymással Berki Mazsi és Janicsák Veca a Sztárbox első elődöntőjében. Noha az első menetben Janicsák Veca látványos találatára hördült fel először a közönség, Berki Mazsi aktívabban és pontosabban bokszolt ellenfelénél, és nem volt ez másképp a következő felvonásban sem. Féltávnál Janicsák is érezhette, hogy ez kevés lesz, és megindult előre a negyeddöntőben is látott tankszerű módon, de Mazsi rendre megelőzte őt a balegyeneseivel, és magabiztosan tartotta az előnyét. Az utolsó menetben Veca megint nekidurálta magát, de ismét Berki Mazsi akarata érvényesült, és megint csak többször is tisztán eltalálta ellenfelét. A Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István szerint az eddigi legszínvonalasabb női mérkőzést láthatták a nézők, ahol Janicsák Vecának is voltak szép ütései, de Berki Mazsi sokkal jobb lábmunkával és védekezéssel, több találattal az énekesnő fölé kerekedett. Ennélfogva nem volt meglepő a pontozók döntése, akik egyhangúan Berki Mazsit hozták ki győztesnek, így ő jutott be elsőként a Sztárbox döntőjébe.

Berki Mazsi elsírta magát a győzelme után


Berki Mazsi úgy érezte, 200 százalékot beletett ebbe a felkészülésbe, de betegsége miatt másfél hetet ki kellett hagynia, győzelmének kihirdetése után pedig eltört a mécses. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni” – mondta Mazsi, aki a kislányaiknak ajánlotta a győzelmet, és hozzátette: méltó ellenfélnek tartotta Janicsák Vecát.

Janicsák Veca: Utolsó törpeként próbáltam tartani a vértet


Janicsák Veca a meccsük után gratulált az őt legyőző Berki Mazsinak, innentől neki fog szurkolni a Sztárboxban, és még utoljára elmondta: a felkonferálásával ellentétben nem 172, csak 162 cm magas. Az énekesnő hasonló mérkőzésre számított, bár edzője szerint Veca nem mindent tudott megmutatni, amit az edzések alatt megtanult.

Roma Soul: Boksz


A Sztárbox első elődöntőjére a Roma Soul zenekar az LGT: Boksz című slágerét formálta a saját zenei világára.

Brasch Bence megállíthatatlan, Szegedi Fecsót is kiütötte


Előzetesen Brasch Bence és Szegedi Fecsó meccse tűnt a legegyértelműbb kimenetelű összecsapásnak, a tévénézők és az rtl.hu olvasói is óriási fölénnyel a színészt tartották a favoritnak a mérkőzést megelőző szavazások alapján. Ehhez képest Szegedi Fecsó oroszlánként vetette rá magát ellenfelére és folyamatosan ütésekkel sorozta, ezek azonban Bence fedezékén landoltak. Bár sem megfogni, sem megijeszteni nem sikerült a színészt,  Kokó szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember. Szegedi a második menetben sem vett vissza a tempóból, Braschon azonban ezúttal is látszott, hogy nagyon iskolázott bunyós, ügyesen tért ki a támadások elől, és közben pár pofont is kiosztott. Végül pedig Fecsó éppen úgy végezte, ahogy KKevin: az egyik támadása közben Brasch Bence egy jobbegyenessel úgy keresztbe verte, hogy a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség: Fecsó a földre rogyott, és bár fel tudott tápászkodni, egyáltalán nem úgy festett, mint aki folytatni tudná, a bíró pedig kiszámolta őt.

Brasch Bence elnézést kért az edzőjétől a győzelme után


A Szegedi Fecsót is kiütéssel legyőző Brasch Bence szerint ellenfele bátor volt, hogy rögtön nekiugrott, de a saját teljesítményével nem teljesen elégedett. Bence szerette volna jobban kiszolgálni a közönséget, de úgy érzi, sokat tanult ebből a meccsből és az elsőből is, a kettő kombinációja pedig bomba lesz a döntőben.

Szegedi Fecsó edzője odaszúrt Héder Barnának


Szegedi Fecsó nem igazán volt nyilatkozatképes állapotban, miután kiütötte őt Brasch Bence. Héder Barna ugyan nem látta olyan nagynak a KO-t érő ütést, Fecsó edzője, Bacskai Balázs ezért azt ajánlotta a rutinos műsorvezetőnek: legközelebb próbálja ki.

Kiss Kevin: Jennifer


A Sztárbox első elődöntőjének főmérkőzését Kiss Kevin extra produkciója vezette fel. Kevin a 2022-es X-Faktor legjobb férfi előadójaként robbant be a zenei életbe, ezúttal a Jennifer című dalát adta elő.

Forrtak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence között a ringben, végül pontozással dőlt el a mérkőzés


Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Noha mindkét főszereplő elmondta korábban, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. Tapogatózásról szó sem volt, a séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben többször is gúnyosan vigyorogtak egymásra. Elsősorban azonban végtelenül feszült és izgalmas ökölvívást láthattunk: Rácz Jenő ugyanolyan agresszívan ment előre, mint a Kabát elleni meccsén, és sokszor veszélyesebbnek is tűnt ellenfelénél. Istenes azonban állta a rohamokat, és az esetek nagy részében vissza is tudott támadni, máskor taktikusan fogásba menekült, amikor pedig a séf nem tudott hozzá közel kerülni, jól ki tudta használni a hosszabb karjait, különösen a harmadik menetben. Ütésből biztosan nem volt hiány egyik oldalon sem, mind a négy menetben ugyanolyan vehemenciával csépelték egymást, nem véletlenül hajtogatta Kovács Kokó István a végén, hogy „nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”, utalva arra, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket a pontokat összesíteni tudja. A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak a küzdelmet, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet.

Rácz Jenő: Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk


Bár Rácz Jenő megnyerte a meccset, meglehetősen kifárasztotta Istenes Bence a negyedik menet végére. Egy-két nagyon kemény ütés átment a séfen is, akkor azt érezte, bajba került volna, ha lett volna folytatás. Az eddigi legtesztoszterongőzösebb mérkőzésbe Rácz Jenő szerint némi mocsok is vegyült, de ilyen a boksz.  

Istenes Bence: Ordenáré dolgokat ordított a Jenő meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele


Istenes Bence derekasan küzdött az agresszív Rácz Jenő ellen, de a végén lemaradt a döntőről. A pontozók döntését nem akarta kommentálni, mint mondta, vissza kell néznie a mérkőzést, mindezek előtt azonban le akarta szögezni: nem volt véletlen, hogy nem akart kezet fogni Rácz Jenővel a mérkőzés után.

A Sztárbox jövő vasárnapi elődöntőjében Dobos Evelin Nyári Diával, Molnár Áron Józan Lászlóval, Pintér Tenya pedig Árpa Attilával csap össze a döntőbe jutásért. 

#Sztárbox#rtl#istenes bence#rácz jenő#összefoglaló#Berki Mazsi#janicsák veca#brasch bence#szegedi fecsó#elődöntő#boksz

Címlapról ajánljuk