Sztárbox

Curtis és Dobrády Ákos sem bírta végig a meccsét, Nyári Dia és Járai Kíra nagyot harcoltak a Sztárboxban

rtl.hurtl.hu

2023. november 12. 22:26

Igazán hatásos bevonulások előzték meg a harmadik Sztárbox mérkőzéseit, de közülük is kétségkívül Pintér Tibor vitte a prímet, aki egy fehér lovon érkezett a ringbe. A nehézsúlyú mérkőzések nem tartottak sokáig: előbb Tenya tette harcképtelenné Dobrády Ákost, az este főmérkőzésében pedig Szegedi Fecsó küldte padlóra az erejével teljesen elkészült Curtist. Nyári Dia és Járai Kíra küzdelme ennél kiegyenlítettebb volt és végig is bunyózták a négy menetet, végül egyhangú pontozással a színésznő kezét emelték a magasba.

Pintér Tenya lóháton érkezett a ringhez


A Magyar Lovas Színház igazgatója nem hazudtolta meg magát: egy fergetges felkonferálás után fehér lovon és Herkules-jelmezben vonult be a ringhez, hogy megmérkőzzön Dobrády Ákossal.

Pintér Tibor győzött a Sztárboxban, a bíró Dobárdy Ákos egészsége érdekében véget vetett meccsnek


Dobrády Ákos a mérkőzés elején még jól védekezett, miközben Pintér Tibornak is fogyott a levegője, de nem annyira, hogy ne tudjon bevinni két olyan erős ütést, hogy rá kelljen számolni Dobrádyra. A második menetben újabb számolás következett, mely során az énekes nem tudta megmondani, akarja-e folytatni a mérkőzést, így a bíró véget vetett a találkozónak, és Tenya jutott az elődöntőbe.

Pintér Tenya: Ákos rohadt nagyokat ütött, k*rva kemény ez az egész


Lejöttek rólam a kardok, a pajzsok, a koreográfiák – mondta a ringben Dobrády Ákos legyőzése után Pintér Tibor, aki erősnek tartja magát, ugyanakkor kiemelte: ő nem bokszoló, hanem előadóművész. Edzője bízott az őserejében és a jobb kezében, viszont azt is lehetett látni, hogy gyorsan fárad a ringben.

Dobrády: Kicsit belealudtam a számolásba, de nem kapcsolták le a villanyt


Dobrády Ákoson a mérkőzés utáni interjúban is látszott, hogy kemény ütéseket kapott a ringben, de megköszönte az edzőjének a munkát. Az énekes elismerően nyilatkozott Pintér Tibor erejéről és fizikumáról, de szerinte annyira nem volt vészes a helyzet, inkább csak belealudt a számolásba, mert azon gondolkodott, hogy mit csináljon a következő menetben.

Az Anima Sound System egy medley-vel lazította a Sztárbox közönségét


Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Anima Sound Systemnek köszönhetően egy igazi időutazásban volt részünk.

Járai Kíra kis híján kiütötte az edzőjét az öltözőben


Csobot Adél benézett Járai Kíra öltözőjébe, ahogy minden mérkőzés előtt szokott, ám meglepetésére, amikor belépett, Járai Kíra edzője éppen majdnem padlót fogott egy eltévedt ütéstől.

Záporoztak az ütések Nyári Dia és Járai Kíra meccsén, Járai Máté sírt, egyhangú pontozás döntött


Kovács Kokó István, a Sztárbox supervisora szerint nehezen pontozható mérkőzés volt Nyári Dia és Járai Kíra harca, mert nagyon hasonló ütemben szórták egymásra az ütéseket. A küzdő felek kevés hangsúlyt fektettek a lábmunkára, inkább csak sétáltak, de folyamatosan sorozták egymást ütésekkel. A meccs végül egyhangú pontozással dőlt el Nyári Dia javára.

Nyári Dia: Az volt a taktika, hogy ráhangolódok az ő küzdésmódjára


Nyári Dia nem akart taktikát felállítani a meccs előtt, az első menetben inkább felmérte, hogyan bunyózik Kíra, és ahhoz alkalmazkodott. Dia a védekezésre figyelt jobban, mert azt látta a többi meccs alatt, hogy ezt felejtik el leggyakrabban a versenyzők.

Járai Kíra: Minimális százalékát tudtam kihozni magamból annak, amit tudok


Járai Kíra saját magától tartott a legjobban már a mérkőzés előtt is, imád edzeni, de nem feltétlenül az ő műfaja a verekedés. Miután pontozásos vereséget szenvedett Nyári Diától, Kíra elmondta: hatalmas élmény volt számára a Sztárbox, és hálás érte, hogy jó embereket ismert meg a felkészülés alatt.

Tolvai Reni és LuvOli vezette fel a főmérkőzést Bántasz című közös dalukkal a harmadik Sztárboxban


Az este legjobban várt mérkőzése, Curtis és Szegedi Fecsó összecsapása előtt egy dalpremierrel kapcsolta ki a közönséget Tolvai Reni és LuvOli.

Curtis nekirontott Szegedi Fecsónak, de gyorsan elégette magát, és nem tudott felkelni a padlóról


Curtis előzetesen többször hangsúlyozta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra, és ez meg is látszott a kondícióján. A rapper ezért megfogadta párja, Barnai Judit tanácsát, megpróbálta gyorsan lerohanni és kiütni Szegedi Fecsót, ez azonban nem sikerült neki. Az első menet ennélfogva cseppet sem technikás, de a maga módján szikrázó küzdelmet hozott. Curtis a második menetben már nemcsak sokat fogott és birkózott, hanem olykor egyszerűen elsétált, hogy levegőhöz jusson. Végül Fecsó kivárta azt a pillanatot, amikor ellenfelét már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte, ahonnan a Voice coacha már nem is tudott feltápászkodni, leginkább a fáradtság miatt, így a bíró beszüntette a küzdelmet.

Szegedi Fecsó: Mintha a Rockyt néztem volna belülről, csoda, hogy túléltem


Szegedi Fecsó az állóképességében és a védekezésben bízott, edzője szerint nem volt egy szép mérkőzés, de bejött, amire számítottak. Tudták, hogy Curtis neki fog rontani, és azt is, hogy hamar elfárad majd. Fecsó azt mondta: óriási pofonokat kapott, a védett ütések is fájtak. Az üzletember születendő kisfiának ajánlotta a győzelmet, aki már a harmadik gyermeke lesz.

Curtis: Elnézést, hogyha csalódást okoztam


Curtis elnézést kért Szegedi Fecsótól, amiért nem készült fel úgy a mérkőzésre, ahogy illett volna, és megköszönte a rajongói szeretetét. Curtis szerint látszott, hogy Fecsó heti hatot edzett, ő pedig összesen hatot. „Egy menet volt bennem” – mondta a mérkőzés után Héder Barnának, majd hozzátette, megy megünnepelni a vereséget.

#Sztárbox#rtl#összefoglaló#harmadik gála#curtis#szegedi fecsó#dobrády ákos#pintér tibor#tenya#nyári dia#járai kíra

Címlapról ajánljuk