Sztárbox

Egyoldalú női meccs, brutális kiütés és egy férfivé válás a második Sztárboxban

rtl.hurtl.hu

2023. november 5. 23:08

A Sztárbox második negyeddöntőjében Dobos Evelin egyhangú pontozással győzte le Sáfrány Emesét, Brasch Bence kiütötte KKevint, ifjabb Schobert Norbert pedig óriásit küzdött Istenes Bencével, de végül a műsorvezető kezét emelték a magasba. 

Dobos Evelin fölényesen legyőzte Sáfrány Emesét


Kiegyensúlyozott első menet után Dobos Evelin taktikus boksszal fölénybe került Sáfrány Emesével szemben a második Sztárbox-gála női negyeddöntőjében. Bár megrendítő ütést nem vitt be, Dobos Evelinnek jóval több tiszta találata volt, mint Sáfrány Emesének, így egyhangú pontozással nyerte meg az összecsapást.

Dobos Evelin: Pont az történt, amire számítottam


Dobos Evelin edzője szerint pont azt csinálta a ringben, amit megbeszéltek, mikor kielemezték Sáfrány Emese videóit. Evelinben a féléves felkészülés után nem volt félelem, csak izgatottság és boldogság, edzője mellett a szerelmének, Kovács Dániel Richárdnak is megköszönte a támogatást.

Brasch Bence kőkemény csatában ütötte ki KKevint


Két iskolázott bunyós találkozott a Sztárbox második férfi nehézsúlyú negyeddöntőjében, Brasch Bence és KKevin kifejezetten igazán parázs mérkőzéssel rukkolt elő. A nézőtéren is felfokozott volt a hangulat, KKevin rajongói és a Brasch Bencének szurkoló színészcsapat is végigkiabálta a meccset. Nagy ütések csattantak mindkét résztvevő arcán és testén, az első menetet a rapper talán vékonyan megnyerte, aztán a színész átvette az irányítást, és a harmadik menetben úgy leütötte az ellenfelét, hogy az átesett a mérkőzésvezető lábai között. A bíró ekkor még továbbengedte az összecsapást, de Brasch Bence újabb támadása után KKevin ismét a padlóra került, így kiütéssel végződött a találkozó.

Elszabadultak az érzelmek Brasch Bence győzelme után


Kicsit higgadtabb bunyót várt az edzője Brasch Bencétől, viszont nagyon büszke a teljesítményére, akárcsak Molnár Áron, aki ordítva mondta el, mennyire megérte a befektetett munka a barátjának. Bence nem engedi el a munkát, a hátralévő két mérkőzést is meg akarja nyerni.

Hatalmas küzdelmet hozott Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert összecsapása


A második Sztárbox főmérkőzése volt az első olyan férfi összecsapás, amely nem kiütéssel ért véget, mégis ezen alakult ki eddig az egyik legnagyobb bunyó. Istenes Bence és Schobert Norbi jr. óriási fordulatszámon bokszolták végig a négy menetet, Schobertnek az elején megsérült és egyre jobban vérzett az orra, de ez sem állíthatta meg. Bár a mérkőzés végén egyhangú pontozással a jóval stabilabb és magabiztosabban bokszoló Istenes Bence győzelmét hirdették ki, a 18 éves Norbi nem adta könnyen magát, alaposan próbára tette a műsorvezetőt.

Istenes Bence ifj. Schobert Norbinak: Tökös gyerek vagy, ne engedd mostantól, hogy bárki Norbikának hívjon


Istenes Bence a Sztárbox második főmérkőzése után elkérte a mikrofont Héder Barnától, és kért egy nagy tapsot Schobert Norbi jr.-nak, aki szerinte kisfiúként jött be a szorítóba, de férfiként távozik onnan. „Te ma Norbi lettél a ringben” – jelentette ki. Végül pedig kihívta Rácz Jenőt, aki szerinte már az egész RTL-t telekürtölte azzal, hogy meg fogja verni Istenest.

TOVÁBBI SZTÁRBOX-VIDEÓK ITT!

#Sztárbox#rtl#istenes bence#összefoglaló#második adás#brasch bence#KKevin#dobos evelin#sáfrány emese#boksz#ifj. Schobert Norbert#ma

Címlapról ajánljuk