Tartalmak

SztárboxA meccs után sem csitult Istenes Bence és Rácz Jenő ellentéte, Brasch Bence újabb kiütéssel menetelt a Sztárbox döntőjébe
2023. november 27. 0:53

A meccs után sem csitult Istenes Bence és Rácz Jenő ellentéte, Brasch Bence újabb kiütéssel menetelt a Sztárbox döntőjébe

A női mérkőzéssel indult a Sztárbox első elődöntője: Berki Mazsi és Janicsák Veca színvonalas bunyót mutatott be és rendkívül sportszerűen nyilatkoztak egymásról a Mazsi győzelmével zárult meccs után. Ez a hangulat azonban nem maradt meg a gála végéig: Istenes Bence és Rácz Jenő parázs összecsapása a győztes séf szavai szerint kicsit mocskosra sikerült, Istenes pedig a meccs után azt mondta: Rácz ordenáré dolgokat ordított neki küzdelem közben, ezért először nem akart vele kezet fogni. Nehézsúlyban Brasch Bence hozta a papírformát: hiába rontott neki Szegedi Fecsó az első menetben, a színész a második menetben kiütötte az üzletembert.
14:56
SztárboxForrtak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence között a ringben, végül pontozással dőlt el a mérkőzés
2023. november 26. 23:53

Forrtak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence között a ringben, végül pontozással dőlt el a mérkőzés

Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Noha mindkét versenyző elmondta korábban, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. Tapogatózásról szó sem volt, a séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. A bírónak folyton szét kellett szedni a viaskodó ellenfeleket, előfordult, hogy Rácz Istenes nyakát szorította, máskor Istenes lökte neki kőkeményen a köteleknek a séfet, miközben olykor gúnyosan vigyorogtak egymásra. Elsősorban azonban végtelenül feszült és izgalmas ökölvívást láthattunk: Rácz Jenő ugyanolyan agresszívan ment előre, mint a Kabát elleni meccsén, és sokszor veszélyesebbnek is tűnt ellenfelénél. Istenes azonban állta a rohamokat, és az esetek nagy részében vissza is tudott támadni, máskor taktikusan fogásba menekült, amikor pedig a séf nem tudott hozzá közel kerülni, jól ki tudta használni a hosszabb karjait, különösen a harmadik menetben. Ütésből biztosan nem volt hiány egyik oldalon sem, mind a négy menetben ugyanolyan vehemenciával csépelték egymást, nem véletlenül hajtogatta Kovács Kokó István a végén, hogy „nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom”, utalva arra, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket a pontokat összesíteni tudja. A pontozók azonban kevésbé látták szorosnak a küzdelmet, és egyhangú pontozással Rácz Jenőnek ítélték a győzelmet. 
3:25
SztárboxIstenes Bence: Ez a tockos kellett ahhoz, hogy nyerjek
2023. november 26. 22:22

Istenes Bence: Ez a tockos kellett ahhoz, hogy nyerjek

Istenes Bence szerint a ringben állni olyan volt, mintha egy másik dimenzióban lenne. A negyeddöntőben nyert Schobert Norbi ellen, majd rögtön a győzelme után kihívta Rácz Jenőt, aki szerinte a háta mögött, sunyiban beszélt arról, hogy mennyire meg akarja őt verni. A mérkőzés előtti üzengetés azonban az utolsó héten szintet lépett: Istenes közzé tett néhány olyan kommentet figyelmetlenségből, ami miatt rasszizmussal vádolta meg a séf. Istenes azonban elmondta: az elmúlt 15 évben a nyilvánosság előtt éli az életét és soha nem volt gyűlöletkeltő megnyilvánulása. Tanult az esetből, elnézést kért, és úgy érzi, ez a tockos kellett neki ahhoz, hogy győzni tudjon az elődöntőben.
6:51
SztárboxBrasch Bence megállíthatatlan, Szegedi Fecsót is kiütötte
2023. november 26. 21:51

Brasch Bence megállíthatatlan, Szegedi Fecsót is kiütötte

Előzetesen Brasch Bence és Szegedi Fecsó meccse tűnt a legegyértelműbb kimenetelű összecsapásnak, a tévénézők és az rtl.hu olvasói is óriási fölénnyel a színészt tartották a favoritnak a mérkőzést megelőző szavazások alapján. Ehhez képest Szegedi Fecsó oroszlánként vetette rá magát ellenfelére és folyamatosan ütésekkel sorozta, ezek azonban Bence fedezékén landoltak. Bár sem megfogni, sem megijeszteni nem sikerült a színészt,  Kokó szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember. Szegedi a második menetben sem vett vissza a tempóból, Braschon azonban ezúttal is látszott, hogy nagyon iskolázott bunyós, ügyesen tért ki a támadások elől, és közben pár pofont is kiosztott. Végül pedig Fecsó éppen úgy végezte, ahogy KKevin: az egyik támadása közben Brasch Bence egy jobbegyenessel úgy keresztbe verte, hogy a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség: Fecsó a földre rogyott, és bár fel tudott tápászkodni, egyáltalán nem úgy festett, mint aki folytatni tudná, a bíró pedig kiszámolta.
11:27
SztárboxBerki Mazsi magabiztosan verte Janicsák Vecát a Sztárboxban
2023. november 26. 20:58

Berki Mazsi magabiztosan verte Janicsák Vecát a Sztárboxban

Betegségektől és sérülésektől hátráltatva szállt szembe egymással Berki Mazsi és Janicsák Veca a Sztárbox első elődöntőjében. Noha az első menetben Janicsák Veca látványos találatára hördült fel először a közönség, Berki Mazsi aktívabban és pontosabban bokszolt ellenfelénél, és nem volt ez másképp a következő felvonásban sem. Féltávnál Janicsák is érezhette, hogy ez kevés lesz, és megindult előre a negyeddöntőben is látott tankszerű módon, de Mazsi rendre megelőzte őt a balegyeneseivel, és magabiztosan tartotta az előnyét. Az utolsó menetben Veca megint nekidurálta magát, de ismét Berki Mazsi akarata érvényesült, és megint csak többször is tisztán eltalálta ellenfelét. A Sztárbox szakmai supervisora, Kovács Kokó István szerint az eddigi legszínvonalasabb női mérkőzést láthatták a nézők, ahol Janicsák Vecának is voltak szép ütései, de Berki Mazsi sokkal jobb lábmunkával és védekezéssel, több találattal az énekesnő fölé kerekedett. Ennélfogva nem volt meglepő a pontozók döntése, akik egyhangúan Berki Mazsit ítélték győztesnek, így ő jutott be elsőként a Sztárbox döntőjébe.