Sztárbox

Három mérkőzésből kettő kiütéssel végződött az első Sztárboxban

rtl.hurtl.hu

2023. október 29. 21:51

Frohner Fecó és Molnár Áron, valamint Árpa Attila és Nagy Ervin mérkőzése sem tartott négy meneten át. Előbbiben Fecó a második menetben, utóbbiban pedig Ervin került a földre már az első menetben, mindössze másfél perc után. A lányok, Berki Mazsi és Megyeri Csilla viszont végigküzdötték mind a négy menetet. Végül Berki Mazsi nyert egyhangú pontozással. 

Íme a Sztárbox himnusza


Mielőtt a sztárok ringbe szálltak volna, az Ibbigang előadta a Sztárbox himnuszát, a Jóéjt című dalt. Az Ibbigang a hazai hiphop egyik meghatározó formációja, legnépszerűbb daluk a Youtube-on 2,9 millió megtekintésnél jár.

A Sztárbox műsorvezetői, Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán bemutatták a Sztárbox kabalafiguráját


18 év után újra az RTL képernyőjére került a Sztárbox! A három műsorvezető mellett azonban lesz még valaki, aki rendszeresen felbukkan a ring körül, a műsor kabalafigurája, Pakk-Pakk!

Kokó a szárnyai alá vette a Sztárbox versenyzőit


Profi pályafutása alatt Kokó csak egyszer kapott ki, tizenegyszer kiütéssel nyert. Kovács István többszörös világ- és Európa-bajnok, valamint olimpiai aranyérmes ökölvívó. Kokó a Sztárbox supervisora, segíti a versenyzők felkészülését, hogy minden celeb a legjobb formáját tudja hozni a mérkőzések alatt.

Erdei Zsolt kapott egy monoklit Brasch Bencétől


Az első mérkőzés sztárpontozóbírója Madár, azaz Erdei Zsolt, aki egy kicsit kesztyűzött a Sztárbox versenyzőivel és ennek még mindig látszik a nyoma az arcán. Erdei Zsolt félnehézsúlyú és WBC cirkálósúlyú világbajnoka.

Molnár Áron kiütéssel nyert Frohner Fecó ellen


Molnár Áron a földre küldte Frohner Fecót a Sztárbox első összecsapásában, rögtön a második menetben. Fecó edzője végül bedobta a törülközőt, amit a versenyző eleinte értetlenül fogadott. Molnár Áron Iványi Gáboréknak és a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek ajánlotta a mérkőzést. 

Molnár Áron: Itt kőkemény küzdelem lesz és pusztítás


Molnár Áron csak egy parányi fénypontnak látta az ellenfelét, Frohner Fecót a Sztárboxban. A meccs közben kizárólag az edzője instrukcióira figyelt, és a KSI kántálását hallgatta, itt készült fel ugyanis Áron a Sztárboxra. A súlycsoportjában versenyző többi celebnek pedig azt üzeni, hogy itt már nincs haverság és pacsizás!

Berki Mazsi egyhangú pontozással győzte le Megyeri Csillát a Sztárboxban


Berki Mazsi ügyesen használta a hosszú kezeit a Megyeri Csilla elleni mérkőzésen. Csillának vérzett a szája, de a meccs alatt megszólalt párja, Zsolti, aki ugyan látta, hogy Csilla elfáradt, de bízott benne, hogy előre viszi majd a „parasztvér”. Mazsi azonban egyértelműen uralta a ringet. 

Berki Mazsi: Ha rajtam van a nyomás, jobban teljesítek, ez most elég volt


Berki Mazsi úgy értékelte a győzelmét a Sztárboxban, hogy elmesélte, nagy elvárásai voltak maga felé, de miközben tartottak a menetek, nem tudta, hogy elég volt-e a győzelemhez a teljesítménye. Edzője szerint Mazsi stílusosan bokszolt és érezte az elejétől fogva, hogy jó alapanyag ehhez a sporthoz.

A BSW fokozta a hangulatot a Sztárbox főmérkőzése előtt


A BSW a John Lennon című dalt adta elő a ringben Berki Mazsi és Megyeri Csilla mérkőzése után, Nagy Ervin és Árpa Attila összecsapása előtt.

Borbély Alexandra bízik a Nagy Ervinben rejlő őserőben


Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei egyévesek, éppen fogzanak, így a színész házaspár éjszakái nem a pihenésről szólnak – így kellett felkészülnie Ervinnek a Sztárboxra. Mindezek ellenére a felesége hisz abban, hogy Ervin győzni fog.

Árpa Attila az első menetben kiütötte Nagy Ervint a Sztárboxban


Mindössze 18 másodperc volt már csak hátra a Sztárbox főmérkőzésének első menetéből, amikor Árpa Attila megsorozta Nagy Ervint, aki az ütések után földre került. A bíró úgy döntött, félbeszakítja a mérkőzést. Ez azt jelenti, Árpa Attila kiütéssel nyerte meg első mérkőzését a Sztárboxban.

Kicsit kocsmai volt a bunyó Árpa Attila és Nagy Ervin között Árpa edzője szerint


Árpa Attila épp a mérkőzés napjára épült fel a sérüléseiből és pontosan azt nyújtotta, amit az edzője, Golyó tanított neki. Árpa édesapjának jobban vert a szíve, mint a fiának, de megnyugodott, amikor látta, hogyan támad. Golyó azt gondolta, Nagy Ervin tovább fogja bírni a meccset, de végül örült, hogy a vártnál jobban alakult a mérkőzés.

Nagy Ervin: Nem tudom, hogy hogy dolgozom fel


Nagy Ervin számított Árpa Attila stílusára a ringben. Ettől függetlenül azt gondolja, nagy feladat lesz számára, hogy feldolgozza a vereséget. Ervin úgy érezte, Attila úgy ment felé, mint egy buldózer és nem számított arra, hogy rögtön minden erejét beveti.

Ők csapnak összre a Sztárbox következő adásában


Következő héten Brasch Bence KKevin ellen, Sáfrány Emese Dobos Evelinnel szemben, Istenes Bence pedig ifjabb Schobert Norbival száll ringbe a Sztárboxban. Istenes Bencét annyira felspannolta az első adás, hogy szíve szerint előrehozta volna a saját meccsét, és már most megmérkőzött volna Norbikával.

#Sztárbox#rtl#frohner fecó#molnár áron#árpa attila#Berki Mazsi#megyeri csilla

Címlapról ajánljuk