Sztárbox

Járai Kíra visszaszólt Nyári Diának: „Nagyobb bajban vagy, mint gondoltam”

rtl.hurtl.hu

2023. október 16. 16:09

Múlt héten kiderült, ki kivel küzd majd meg a Sztárboxban, Járai Kíra első ellenfele Nyári Dia lesz, a hangulat pedig máris kezd kiéleződni a két celeb között.

Pénteken Nyári Dia tett megjegyzést a Fókusz riportjában Járai Kíra életkorára és a köztük lévő korkülönbségre. Dia úgy nyilatkozott, hogy ő „sokkal fiatalabb” Kíránál és az állóképessége is jobb. Kíra a riport után megszólítva érezte magát és nem hagyhatta szó nélkül az korára tett megjegyzéseket. Instagram-posztban üzent a 29 éves színésznőnek:

„Én nem akartam üzengetni – főleg, hogy a sajtótájékoztatón volt alkalmunk szemtől szemben kommunikálni – , de a Fókusz után megszólítva érzem magam. 

Szóval a Te szavaiddal élve Dia: a ”makacs tény” az, hogyha az egyetlen aduászod egy bokszmeccs előtt, hogy sokkal fiatalabb  vagy nálam, akkor nagyobb bajban vagy, mint gondoltam. Én kifejezetten örültem, hogy a korkülönbség eddig egyáltalán nem volt téma ebben a műsorban, senkinek nem jutott eszébe felhozni. 

Nem tolta ezt maga előtt védőpajzsként, nem használta mentségként egy 40-en túli versenyző sem,  a fiatalabbak pedig nem kérkedtek a fiatalságukkal, hiszen ezek valóban makacs, megváltoztathatatlan tények, viszont ez a verseny nem erről szól, hanem éppen azokról a tényezőkről, amelyeken tudunk változtatni” – fogalmazott a bejegyzésben Kíra, aki egyébként 45 évesen is nagyon fitten tartja magát.

Itt megnézheti többek között, mit mondott Nyári Dia ellenfeléről:

 

Sztárbox október 29-től minden vasárnap 19 órától az RTL-en. A mérkőzésekre az Eventim felületén lehet jegyet vásárolni. Az összecsapásoknak a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont. A résztvevőkről és a szabályokról ide kattintva tudhat meg többet.

#Sztárbox#járai kíra#nyári dia#Bulvár

Címlapról ajánljuk