Survivor

Végkimerülés, taktika és sorsdöntő szavazás a Survivorben

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 23:00

A Buhawiban Németh Olivér gőzerővel próbál bevágódni a túlélőknél. Eközben a Jarakayban egyre csak nő a feszültség: Simon Attila összeesett a védettségi játékon, vita robbant ki két túlélő között, a Törzsi Tanácsukon pedig az utolsó szavazat dönt majd el mindent. 

„Próbálja fényesre nyalni a többiek hátsóját” – Vivi nem bírja elviselni Olivért  


Németh Olivér a szövetségesei távozása óta folyamatosan próbál bevágódni a Buhawi túlélőinél. Makra Vivi szerint törzstársa viselkedése nem őszinte, mert csak a kieséstől való félelem vezérli a fiú tetteit.

„Összeesett és nem tudott mozogni” – orvost kellett hívni a Survivor játékosához  


A Survivor védettségi játéka mentálisan és fizikailag is hatalmas kihívást jelentett a versenyzők számára. A Jarakay törzs tagjai egymásután adták fel a játékot, míg végül csak Simon Attila küzdött tovább a teljes kimerülésig.  

„Simi sztárolása kicsit túl lett tolva” – Kornélt zavarta, hogy őt nem ismerték el a csapattársai


Miután Simon Attila összeesett a védettségi játékon, Kiss Viki és Tomán Kornél nem értették, hogy a Jarakay miért csak Simi teljesítményét ismeri el. Kornél úgy gondolta, ha Simi másképp dönt, a játékot is megnyerhették volna.  

„Megint úgy akarsz érvényesülni, hogy a fejemre állsz” – Attila és Zera között újabb vita robbant ki


A Jarakay vesztes védettségi játéka után Bojnár Attila veszélyben érezte magát a közelgő Törzsi Tanács miatt. A férfi Albert Erika Zerát szerette volna maga mellé állítani és nem titkolt terve volt, hogy Wendy Perez ellen szövetkezne. A közös taktikázás helyett egy újabb vita bontakozott ki közöttük.

Minden az utolsó szavazaton múlik – vajon kinek kell elhagynia a Jarakay törzset?


A Jarakay Törzsi Tanácsán tapintható volt a feszültség. A törzs legidősebb tagja, Bojnár Attila és  Wendy Perez ugyanannyi szavazatot kaptak. Vajon a lánynak sikerült ilyen rövid idő alatt elnyernie a pirosak bizalmát, hogy játékban maradhasson?  

#Survivor#Videó#rtl#buhawi#jarakay#védettségi játék#törzsi tanács#németh olivér#simon attila#összeesett#vita#taktika#szavazás

Címlapról ajánljuk