Survivor

Best of Survivor - Ezek voltak a 3. hét legemlékezetesebb pillanatai!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 17. 17:00

Véget ért a Survivor harmadik hete is. Mutatjuk, hogy nekünk mik voltak a kedvenc pillanataink a legutóbbi epizódokból!

1. Istenes Bence és hű társa, Berci a Kapj el, ha tudsz! zsákmányszerzés előtt találtak egy táskát! Ha lemaradtál róla, és nem tudod, mit leltek benne, nézd meg a videót!

(Figyelem! A videó nyomokban Pumped Gabót és VV Somát is tartalmazhat!)
 


2. Lezajlott a héten az első olyan védettségi játék, amit az Ibon nyert meg!
 


3. Két kiesett játékos is visszatérhetett a szigetre! Miután Bálint, Krisztián és Tamás is feladta a játékot, Nóri és Lilla is kapott egy újabb esélyt. Lilla visszatérése óriási port kavart a Buwayában, hiszen a lány nem titkolt célja az volt, hogy bosszút álljon az őt kiszavazó Anitán és Gergőn.


Nézd meg Anita és Lilla párbaját!
 


4. A Buwaya egy igencsak vaskos levelet kapott, ami legfőképpen Anitának szólt. A lány egy olyan lehetőséget kapott, ami óriási hatalommal bírt. Felhívhatta egyik hozzátartozóját, vagy átruházhatta ezt a jogot egyik törzstársára.


A telefont végül Iliász kapta, aki könnyek közt hívta fel szerelmét!
 


5. Bár a szigetlakók Anitát szavazták ki a legutóbbi Törzsi Tanácson, a lánynak mégsem kell hazarepülnie, ugyanis a Holtak Szigete vár rá!
 


+1 Egyszerűen nem hagyhattuk ki a felsorolásból Istenes Bence zseniális videóját, melyben a Survivorre legjellemzőbb szavakkal foglalja össze, hogy számára mit jelentett a műsor és annak forgatása.
 


Itt tudod visszanézni az eddigi részeket:
(kattints annak a résznek a sorszámára, amit szeretnél megnézni)

1. rész

Ne feledd, jövő héten folytatódik a Survivor! Kapcsolj minden hétköznap 19 órakor az RTL Klubra! Addig is íme egy kis előzetes a következő epizódból:
 

#Survivor#best of#legjobb#legviccesebb#legemlékezetesebb#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk