Műsorújság
RTL Most

Minden, amit a Holtak Szigetéről tudni érdemes!

A Törzsek Háborúja után kezdetét veszi a Túlélők harca, valamint a Holtak Szigete is elkezd benépesülni. Íme egy kis segítség, ha nem tudod pontosan, hogy mit jelent a Holtak Szigete!

Az egyesülés után a Törzsi Tanácson kieső játékosok nem indulnak haza Magyarországra, ugyanis kapnak egy utolsó lehetőséget. A Holtak Szigetére kerülnek, ahol még az eddigieknél is zordabb körülmények között kell túlélniük, miközben szintén kiesett társaikkal párbajon mérik össze erejüket. Az a játékos, aki túléli a Holtak Szigetét, és legyőz mindenkit, visszatérhet a főszigetre, tagja lesz a döntős négyesnek, és továbbra is esélye van megnyerni a műsort és a 20 millió forintot.


Itt tudta meg Anita, hogy a Holtak Szigetére kerül!
 


A Holtak Szigetén nincs Törzsi Tanács, nincs taktikázás, nem számít, kiről mit gondolnak a többiek. Itt ugyanis a védettségi játékokhoz hasonló párbajok döntenek a kiesésről. Ebben az esetben nem az számít, ki nyer, hanem, hogy ki lesz az utolsó, ugyanis aki alulmarad a párbajon, az kiesik a játékból, és el kell hagynia a Holtak Szigetét is.


Nézd meg a hétfői adás előzetesét, amiből kiderül, hogyan boldogul Anita egyedül a Holtak Szigetén!
 

Legnézettebb videók