Survivor

Mi az a Törzsi Tanács?

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 31. 16:10

A Törzsek Háborúja során Törzsi Tanács dönt a szigetlakók sorsáról. Most kiderül, hogy mikor tartanak ilyen kiszavazást, és pontosan hogyan zajlik a menete!

A védettségi játék után a küzdelemben alulmaradt törzsnek, illetve a Túlélők Harca során a versenyben lévő játékosoknak Törzsi Tanácsot kell tartaniuk, amin arról döntenek a szigetlakók, hogy ki hagyja el a játékot.


Elsőként Nóritól vált meg az Ibon törzs:
 


A Törzsi Tanácsot a műsorvezető vezényli le, aki egyesével felszólítja a játékosokat, hogy írják fel egy papírra annak a személynek nevét, akit szeretnének hazaküldeni. A szavazatok titkosak, tehát a játékosok számára nem derül ki, hogy ki kinek a nevét véste a papírra. Miután mindenki letette a voksát, a műsorvezető összesíti a szavazatokat, ám mielőtt kihirdetné a végeredményt, még egy kérdést feltesz: kinek van védettségi amulettje? Ha senki nem reagál, akkor az távozik a játékból, akire a legtöbben szavaztak. Ekkor a kieső játékos életet jelentő fáklyáját eloltják. Ha azonban valakinél van védettséget jelentő amulett, a rá érkező szavazatok érvénytelenek, és csak a többi szavazat számít.


Íme az első Törzsi Tanács!
 
#Survivor#törzsi tanács#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk