Sport

A spanyol csapatkapitány dühös felesége is megszólalt az Eb-elődöntő előtt

rtl.hurtl.hu

2024. július 9. 13:32

Ahogy hétfőn mi is megírtuk, Álvaro Morata, a Franciaország elleni Eb-elődöntőre készülő spanyol válogatott csapatkapitánya arról beszélt, hogy „valószínű, hogy az Európa-bajnokság után lemondom a válogatottságot; Spanyolország senkit és semmit nem tisztel.” Ez pedig elindított egy lavinát, amibe immár Morata felesége is bekapcsolódott.

„Csalódás." „Üldözési mánia." Ilyen és ehhez hasonló reakciók érkeztek a sajtó részéről, Morata kijelentését követően.

Ezt pedig nem tudta szó nélkül hagyni Morata felesége, Alice Campello (arról, hogy milyen nem mindennapi lánykérést követően mondott igent a focistának, itt írtunk).

A hölgyet a Daily Mail beszámolója szerint leginkább az El Confidencial cikke háborította fel, amely ezzel a szalagcímmel állt elő:

Morata, egy kapitány, aki szégyent hozott Spanyolországra és nem csak az Eb-n mutatott gyenge formájával.

A cikkben magában tovább folytatódik a vádaskodás, a csatárt síró gyereknek titulálja a szerző, a nyilatkozatát pedig „éretlen és kifogásolható viselkedésnek”. Külön kiemelték, hogy Bellinghamet és Mbappét is érték kritikák, ők mégsem fakadtak ki így.

A 29 éves divatblogger-feleség az Instagramon védte meg Álvaro Moratát.

„Utálom eljátszani az áldozatszerepet, de már elnézést, szerintem ez nem normális. Vagy mások szerint ez rendben van? Ha gyenge kvalitásról van szó, akkor ebben a történetben egy ilyet látok: az újságírót, aki elvileg kitanulta a szakmáját, és mégis egy ilyen szalagcímet alkot meg, egy nappal egy elődöntő előtt.

Egészen elképesztő: ahelyett, hogy támogatnák a játékosokat, próbálják a víz alá nyomni őt. 

Mégis, önök szerint hogyan tud egy ember maximumot nyújtani hazája válogatottjában, amikor azt érzi, hogy senki sem hisz benne?!Mit akartak elérni ezzel a headline-nal? Még nagyobb gyűlöletet generálni?

Ezek után valóban érdekes lesz megnézni, hogyan tud teljesíteni a kedd esti, Franciaország elleni Eb-elődöntőn Álvaro Morata.

A nyitóképen az albán–spanyol meccsen a lelátón szurkoló Alice Campello. Fotó: Ian MacNicol/Getty Images.

#Sport#foci#futball#labdarúgás#foci-eb#álvaro morata#spanyolország

Címlapról ajánljuk