Sport

Varga Barnabás barátnője hírt adott a játékos állapotáról

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 8:36

A körülményekhez képest jól van Varga Barnabás – mondta el a magyar-skót meccsen sérülést szenvedett támadó játékos barátnője.

„A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, délután a műtéten is túl esett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni” – nyilatkozta a FradiMédiának Laura, Varga Barnabás párja.

Varga Barnabás agyrázkódást szenvedett, arccsontja pedig több helyen is eltört a Magyarország-Skócia mérkőzésen. A játékost azóta már meg is műtötték. „Nem lehet leírni mit éreztünk, az egész egy rémálom volt” – mondta el a lapnak a támadónk barátnője, aki a lelátóról élte át a drámai pillanatokat.


A meccset követően több magyar játékos, köztük Szoboszlai Dominik is azt mondta, úgy érezte, hogy késlekedik a segítség. A magyar csapatkapitány maga húzta be a hordágyat a pályára. Az rtl.hu kérésére Zacher Gábor is kifejtette véleményét és elmondta: szerinte hibát követett el a helyszínen lévő egészségügyi személyzet, mert nem azonnal indultak a pályára, hogy ellássák a sérültet. Az UEFA hétfőn azt közölte, szerintük nem hibáztak Varga Barnabás ellátásánál.

Nyitókép: Varga Barnabás (j2) sérülése előtt, mellette a skót Angus Gunn kapus (j4), aki jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta Varga arcát, a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia – Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. Illyés Tibor / MTI

#Sport#varga barnabás#barátnő#foci-eb#sérülés

Címlapról ajánljuk