Sport

Varga Barnabás barátnője a lelátóról élte át a drámai pillanatokat

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 12:42

Varga Barnabás arccsontja eltört, percekig feküdt a pályán, mire megérkezett a segítség.

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatárának, Varga Barnabásnak eltört az arccsontja vasárnap, a Skócia elleni Eb-mérkőzésen. A 68. percben Szoboszlai Dominik csapatkapiány beadása után a skót kapus, Angus Gunn jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta Varga arcát, aki ezt követően földre zuhant és szinte mozdulatlanul, nagy fájdalmak közepette feküdt a gyepen. Korábban Marco Rossi szövetségi kapitány azt mondta: úgy tűnt, hogy Varga elvesztette az eszméletét. 

A német egészségügyi személyzet meglehetősen lassan ért oda a láthatóan komolyan megsérült játékoshoz, végül Szoboszlai Dominik vette a kezébe az irányítást.

„Ezt nem kívánom senkinek. Az elsők között voltam, aki odaért, az egész beleégett a szemembe. Remélem, hogy jól van. Nem értem, hogy működik a protokoll, hogy a mentősöknek miért nem szabad befutni, a végén már a fél kispad is futott, én pedig berángattam a hordágyat” – mondta Szoboszlai Vargáról a mérkőzés után. Varga Barnabást egy stuttgarti kórházba szállítottak, és a hírek szerint stabil az állapota.

A német Bild úgy tudja:

Varga Barnabás barátnője, Laura is a stadionban volt, így élőben kellett végignéznie a drámai pillanatokat.

#Sport#foci-eb#varga barnabás#ütközés#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk