Sport

„Kimennek a löncskonzervért, begörcsöl a vádlijuk” – Musimbe Dennis megmondta a magáét azokról, akik a Svájc elleni verseség miatt kárognak

rtl.hurtl.hu

2024. június 16. 16:01

A standupos szerint „amikor nagyot megyünk, mindenki k*rva nagy szurkoló”, egy vereség után viszont beindul a károgás.

„Amikor nagyot megyünk, mindenki kurva nagy szurkoló, mindenki támogató. Így sikerült ez a meccs, erre károg mindenki” – fakadt ki Musimbe Dennis stand-upos Instagramon a svájci vereség után a magyar válogatottat szidókra.

Musimbe azzal kezdte: „annyira fel tudom baszni magam a sok károgón”, majd elmondta azt is, hogy szerinte most „olyanok kommentelnek, akik kimennek a löncshúskonzervért hajnali háromkor, és begörcsöl a vádlijuk. Ezek az ilyen tesiből felmentettek”.

Úgy véli: „kint vagyunk az Eb-n, megyünk tovább, b.zmeg pozitívan nyugodjatok meg, szedjétek már össze magatokat”. A teljes monológot alább lehet megnézni:



A magyar válogatott 3-1-es vereséggel kezdete az Eb-t Svájc ellen. A vereséget Marco Rossi vállalta magára, Orbán Viktor pedig mindössze két szóban reagált rá.

Musimbe Dennis korábban a Reggeliben arról beszélt, hogy jobb a szakmának, hogy nem dolgozik karosszérialakatosként. A Showder Klubban is fellépő humoristát saját bevallása szerint gyakran megállítják rajongói egy kis humorért. 


Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd / RTL

#Sport#eb 2024#musimbe dennis#stand-up#instagram#válogatott#svájc#vereség#testnevelés#foci-eb

Címlapról ajánljuk