Sport

Cser-Palkovics elintézte: ingyenes lesz a belépés a sír szélén álló Fehérvár hazai meccsére

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 15:47

Az önkormányzat lemond a jegybevétel ráeső részéről.

Kedves Vidi Szurkolók, Futballszerető Fehérváriak! Ingyenes belépés lesz a szombati mérkőzésre – közölte Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Facebookon.

Cser-Palkovics szerint nagyon rég nem volt a csapatuk olyan kritikus helyzetben, mint most. Sorsdöntő két meccs előtt áll a város együttese – írta. „Most az a fontos, hogy minden probléma ellenére a csapat mellett álljunk a következő hazai meccsen és ha lehet, akkor segítsük kiharcolni a NB1-ben maradást” – tette hozzá.


A poszt szerint a város kezdeményezte, hogy ingyenes lehessen a belépés a szombati, Zalaegerszeg elleni meccsre. Arról tájékoztatta a klubot a polgármester, hogy az önkormányzat kész lemondani a jegybevétel ráeső részéről, illetve további egymillió forint bérleti díjtól eltekinteni ezen meccs tekintetében.

A Fehérvár jelenleg kieső helyen áll a bajnokságban, 31 ponttal, két ponttal lemaradva a 10 helytől, ahol a Honvéd tanyázik. Vasárnap a Zalaegerszeget fogadja, majd a következő hétvégén a már kiesett Vasassal játszanak.

A polgármester – aki nemrég még meglehetősen éles hangon kritizálta a fehérvári klubot – most arra biztat mindenkit, hogy hajszolják bele a csapatot a győzelembe.

Nyitókép: A fehérvári Kenan Kodro és Alef dos Santos Saldanha. Fotó: MTI/Vasvári Tamás.

#Sport#fehérvár#Cser-Palkovics András#otp bank liga#nb I#kiesés#bentmaradás#meccs#foci#zalaegerszeg#ZTE

Címlapról ajánljuk