Sport

Egymillió dollárt ajánlottak a sakknagymesternek, hogy játsszon meztelenül – így kiderülhet, hogy nem használt szexjátékszert a csaláshoz

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 14:38

„Cáfold meg a gyűlölködőket egyszer és mindenkorra” – írta a felajánlást tevő pornóoldal.

Mi is beszámoltunk Hans Niemann amerikai sakknagymester botrányáról, akit azzal vádolnak, hogy prosztatavibrátorral követett el csalást. A vád szerint a műszeren keresztül morzekódokkal segíthette őt a csalásban egy számítógépes sakkprogrammal felszerelkezett segédje.

Az ügyhöz még Elon Musk is hozzászólt, most pedig egy Stripchat nevű pornóoldal is hozzátette a magáét: felajánlottak egymillió dollárt a korábban már csaláson kapott Niemannek, hogy sakkozzon meztelenül, és „cáfolja meg a gyűlölködőket egyszer és mindenkorra”, írja a Vice.

Niemann állítja, hogy nem követett el csalást, és erre eddig nincs is bizonyíték. A Stripchat úgy tudja, hogy Niemann korábban fel is ajánlotta, hogy meztelenül fog játszani, ha ez el tudja osztani a kételyeket. Amennyiben pedig engedné, hogy ezt a 400 milliós nézőszámú platform közvetítse, kézhez kapná a szép summát.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a 19 éves nagymester elfogadja-e a felajánlást. Nem csak a szexjátékról szólnak az elméletek: más teóriák szerint Niemann egyszerűen tippet kapott a játszma előtt Carlsen nyitásáról, így felkészülten ülhetett az asztalhoz. Niemann és Carlsen játszmájának elemzése azt mutatja, hogy mindketten hibáztak, ami arra utalhat, hogy Niemann nem használt számítógépes segítséget.

Niemannt azóta kitiltották a chess.com-ról, a világ legnagyobb sakkoldaláról, és nem hívták meg a Chess.com 1 millió dolláros Global Championship versenyére sem.

Nyitókép: Twitter

#Sport#sakk#csalás#prosztata#pornó#meztelen

Címlapról ajánljuk