Sorozatklub

Saját gyártású műsorokkal és kasszasikerekkel durrantja be az őszt az RTL Magyarország

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 31. 11:00

Nagyszabású showműsorokkal, népszerű saját gyártású műsorok új évadjaival és közönségkedvenc kasszasikerekkel kezdődik az ősz az RTL Magyarország csatornáin.

Az RTL Klubon ősszel a hét minden napjára jut valamilyen saját gyártású tartalom

Hétköznap esténként Makkosszállás lakóinak legújabb kalandjai, azaz a Keresztanyu epizódjait követően három gazda és egy gazdasszony szerelmi történetei bontakoznak ki a vidéki romantika ölelésében, ugyanis hétköznap esténként új évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda

Szeptember első hétvégéjén két showműsor is kezdetét veszi a csatornán

Szombatonként a 11. évadra megújult zsűrivel visszatérő X-Faktort, vasárnaponként pedig a most debütáló Tehetség első látásra című játékos vetélkedőt követhetik nyomon a nézők. 

A showműsorok után is érdemes lesz a csatornát választani, olyan kasszasikerek kerülnek terítékre, 

mint az Ad Astra – Út a csillagokba Brad Pitt-tel a főszerepben, A visszatérő Leonardo DiCaprio Oscar-díjas alakításával, A Védelmező Denzel Washingtonnal, Adam Sandler vígjátékai, a Kavarás és A kismenő, vagy a legújabb Charlie angyalai. De két magyar film televíziós premierje is érkezik a közelmúltból: a Toxikoma – Szabó Győző szerepében Molnár Áronnal –, és egy romantikus vígjáték, a Hab.


Országosan először az RTL Klubon, hétköznap délutánonként lesz látható a nagysikerű török telenovella, A szerelem receptje. A romantikus vígjátéksorozat főszereplője Firat, aki jól képzett séfként bármelyik étteremben dolgozhatna, ő mégis nagynénje kebabozójának konyháját vezeti. Szereti egyszerű életét, a nagynénjét, a barátait, és persze a mennyasszonyát. Az élete azonban a feje tetejére áll, amikor az esküvője napján a híres szerelmi szakértő, Dr. Love televíziós műsorában azt tanácsolja menyasszonyának, hogy ne menjen hozzá. Firat bosszút forral, kiterveli, hogy elcsábítja a szerelmi szakértő fiatal és csinos mennyasszonyát, Nazt. Jelentkezik a lány családjának francia éttermébe, ahol igyekszik Naz közelébe férkőzni, ám terve számos nehézségbe ütközik.

A Film+-on hétvégente a szuperhősöké lesz a főszerep 

Műsorra kerül a Pókember: Idegenben, Az Igazság Ligája és az Aquaman is. A csatornán egy másik szuperképességű hős, Neo is reflektorfénybe kerül, hiszen a hónap közepétől szerda esténként a teljes Mátrix-trilógiában mélyedhetünk el.

A könnyedebb témák kedvelőinek érdemes vasárnap esténként az RTLII-re kapcsolni

Új évaddal látható Liptai Claudia műsorvezetésével a szórakoztató talkshow, a NőComment! A műsor vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, kibeszélik a nagyvilág híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti a saját és a nézők életét a mindennapokban.

Varázspálcák, üstök, baglyok, és talárok – a hónap minden szombatján Harry Potter varázslatos világába csöppenthet, aki a Cool csatornájára kapcsol. Szeptember 10-től szombat délutánonként pedig dupla részekkel érkezik a Fantasy Island – Az álmok szigete.

Tovább bővül az RTL Most kínálata is, két új telenovella válik elérhetővé szeptemberben az RTL Magyarország streaming szolgáltatásában

A Csók és csata, valamint A mostoha. Számos tartalom pedig itt lesz visszanézhető a televíziós sugárzást követően: a Fantasy Island – Az álmok szigetének első évada, a szeptemberben induló showműsorok, a Tehetség első látásra és az X-Faktor, valamint a romantikus vígjátéksorozat, A szerelem receptje is.

Bővebb információ az RTL Most platformról: https://www.rtlmost.hu/

Címlapról ajánljuk