Sorozat Klub

Miller Dávid nőideáljáról, aranyérműtétjéről és élete legkínosabb élményről mesélt, amit mégsem akar soha elfelejteni

rtl.hurtl.hu

2022. július 21. 11:29

A Reggeli és az X-Faktor műsorvezetője őszintén válaszolt az rtl.hu villámkérdéseire. Így derült ki róla többek között az is, hogy mekkora csajozógépnek tartja magát, hogyan szokta megviccelni anyukáját, vagy éppen az, hogy mitől fél a legjobban. De vajon tud gerlehangon ismerkedni?

Mit veszel először a kezedbe, amikor reggel felkelsz?

Sajnos a telefonomat, mert általában ébresztőre kelek, úgyhogy az az első, hogy a szundi módra rákattintok.

Kávéval vagy teával indítod a napot?

Ha a Reggelibe megyek, akkor kávé, egyébként teázom.

Vannak emberek, akikhez nem lehet hozzászólni kora reggel. Te is ilyen vagy?

Abszolút. Az ő táborukat erősítem.

Ki volt életed első nagy szerelme?

Olyan négy-öt éves lehettem, Pálmának hívták a lányt, és ovistársak voltunk. A szüleink vittek minket együtt születésnapokra is, kis aranyosak voltunk. Azon a szinten az egy nagy szerelem volt.

Tartod vele a kapcsolatot?

Nem, de egyébként ismerősök vagyunk Facebookon. Amikor eszembe jutott, rákerestem, és bejelöltük egymást. Akkor viccesen megbeszéltük, hogy neki is én voltam az első szerelme, és nekem is ő.

Milyen a nőideálod? Mondj egy hírességet, aki megfelelne ennek!

Engem el tud varázsolni bárki. De ha hírességet kell mondani: amikor kicsi voltam – ilyen 8-tól 13 éves koromig –, volt egy nagyon komoly Megan Fox-os időszakom. Mindent, amiben benne volt, mindent, amit csinált, azt követtem; ő volt a háttérképem is.  

Mik azok a tárgyak, amik mindig nálad vannak?

Dezodor, parfüm, és persze telefon. Mondanom kellene a pénztárcát is, de mióta van ez a telefonos fizetés, azóta fogalmam sincs, hogy merre van. Ja, és a kocsikulcs.

Mi a legidegesítőbb szokásod?

Amikor nagyon fáradt vagyok, úgy kompenzálok, hogy túlpörgök. Rengeteget beszélek, heves vagyok és intenzív. Szerintem ez azokban az élethelyzetekben elég idegesítő lehet, főleg ha a többiek is fáradtak.

És mi a legszerethetőbb benned?

Talán, hogy vicces vagyok.

Mi a legviccesebb, amit magadról olvastál a neten?

Volt egy aranyérműtétem nem olyan régen. Mire kijöttem a kórházból – ami kb. két óra volt, mert ez egy ambuláns beavatkozás volt –, anyukám már azzal fogadott, hogy lehozták a portálok. Ezen nagyon jót szórakoztam, hogy ez vajon kinek lehetett hírérték.  

Hogyan kezeled a bulvárhíreket?

Próbálom magam távol tartani a bulvártól, de egyébként nem kell annyira megerőltetnem magam, mert a hétköznapokban szerintem úgy viselkedem, ami a bulvárnak annyira nem érdekes. Bár ha egy aranyérműtét ennyire érdekes volt, akkor nem tudom, mi jöhet még.

Mit köszönhetsz a szinkronizálásnak?

Fura dolog ez, mert olyan, mintha sokkal közelebbről ismernék nagy amerikai színészeket, miközben tudom, hogy nem így van. De azáltal, hogy egy ilyen intim közegben, egy stúdióban egyedül állok bent egy képernyő előtt, és egy színész hangját én adom, valamiféle kapocs alakul ki bennem. Ennek köszönhetően sok jó filmnek lehettem a részese úgy, hogy nem is játszottam benne. Én nagyon szeretem a szinkront.

És mit köszönhetsz a színészkedésnek?

Igazából mindent. Az RTL Klubhoz is úgy kerültem, hogy játszhattam A Tanár című sorozatban. Ami azóta itt történt velem az RTL-nél, azt mind a színészetnek köszönhetem. Emellett rengeteg kapcsolatot köszönhetek még ennek, és rengeteg embert ismerhettem meg. Hihetetlen élményekkel gazdagodtam, és amerikai szuperprodukciókban szerepelhettem. Ezek mind nagyon szép és fontos emlékek az eddigi rövid pályámon.

Melyik dalodat szokták kérni tőled a legtöbben?

A saját dalaim közül, talán a Süt a napot, de egyébként az Aladdin az, amivel a legtöbben megtalálnak.


Mire vagy a legbüszkébb?

Arra, hogy szeretnek velem dolgozni a kollégáim.

Mitől félsz a legjobban?

A bezártságtól.

Mi volt életed legelső munkája?

Egy online tévénél dolgoztam riporterként. Interjúkat készítettem x-faktoros versenyzőkkel, és valóvilágosokkal. 14 éves voltam – vagy 15 talán –, amikor ebbe bekerültem. Az volt nekem az első kamerával kapcsolatos, kvázi műsorvezető-riporter jellegű munkám. Nagyon jókat szoktunk nevetni például Kocsis Tibóval vagy Vastag Csabival azon, hogy én akkor találkoztam és interjúztam velük először, amikor még voltak x-faktoros koncertek minden héten.

Vissza szoktad nézni magad?

Nem.

Melyik felkéréstől vagy munkától tartottál a legjobban?

Máshogy fogalmaznám meg, mert nagyon tartani nem szoktam munkától. Mindegyiket valamilyen új kihívásnak élem meg. Nem csak azért, mert itt ülünk az RTL-ben, de nekem az X-Faktor volt a legnagyobb volumenű munkám eddig az életemben, szóval azt mondanám.

Van valamilyen szuperképességed?

Anyukám imádta a gerléket, akik beszálltak régen a kertünkbe. Mindig rakott ki nekik magvakat és vizet. A gerléknek van egy speciális hangjuk. Ezt hosszú-hosszú évek alatt elsajátítottam, és azzal szórakoztam nyáron, hogy kiálltam az ablakba és nekiláttam a gerlehangnak. Majd hallom bentről anyukámat, hogy „itt vannak a gerlék, itt vannak megint”. Aztán amikor kijött a kertbe, meglátta, hogy csak én állok kint, és alsógatyában turbékolok.  

Ezzel szoktál csajozni?

Persze, hát én így szoktam bemenni este a belvárosba, hogy gruuu, gruuu. 

Így megbúgatom általában a lányokat. (nevet) 

Nem, ezzel nem szoktam csajozni. Nem vagyok egy nagy csajozógép amúgy.

Ha lenne egy szabadnapod, amikor semmilyen dolgod nincs, mit csinálnál?

Nem kelnék ébresztőre. Vagy ha ébresztőre kelnék, akkor horgásznék, kutyát sétáltatnék, lemennék a Duna-partra enni egy hekket, sorozatokat néznék.

Általában mennyit alszol?

Ha nehéz hetem volt, és hirtelen jön egy szabadnap, akkor tényleg van olyan, hogy mondjuk lefekszem hajnali 2-kor aludni, és fel-felébredek ugyan, de visszaalszom akár délután fél 5-ig. Ha tudok aludni, akkor sokat alszom, egyébként meg ha Reggeli van, akkor két-három órát.

Melyik a kedvenc tetoválásod, és mi a története?

Minden tetoválásomat nagyon-nagyon szeretem, mert mindegyiknek van története számomra – ezek inkább intimebb tetkók. Az egyik kedvencem a bokámon van: egy Hihetetlen család-logó. Nekem hatalmas kedvencem, imádom a rajzfilmet. Havonta megnézem mind a két részét – hála istennek, a második is jó lett. 

Ez egy közös tetoválás két barátommal, hármunknak van a lábán egy-egy ilyen Hihetetlen család-os tetkó, úgyhogy ezért is áll közel a szívemhez, mert ezek az emberek is közel állnak hozzám. 
 

Miller Dávid nőideáljáról, első szerelméről és legidegesítőbb szokásáról is mesélt

Hogyan kezeled a kritikát? Olvasol kommenteket?

Ha negatív kritikát kapok, azt persze rögtön előredobja az algoritmus, mindenképp meglátom – ha akarom, ha nem. Egyébként annyira már nem hat meg. De szerencsére olyan sok rossz kommentet nem kapok. Valahogy megúsztam ezt eddig.

Honnan tudod, ha szerelmes vagy?

Érzem.

Ki szerepel a legtöbbet a híváslistádon?

Talán a menedzserem, Orsi.

Mit írtál kézzel utoljára?

Bármi is volt az, biztos, hogy senki nem tudja elolvasni.

Mi volt életed legkellemetlenebb emléke?

Volt egy nagyon kedves vízilabdaedzőm, Kuncz Lászlónak hívták – Isten nyugosztalja, sajnos már elhunyt. Fantasztikus kedélyű ember volt és nagyon jó vízilabdázó. Egy kétméteres, 100 kilós embert képzelj el, hosszú hajjal és hihetetlenül nagy bajusszal. 14 éves koromban, amikor még ennél is kisebb voltam, ha ott álltunk egymás mellett, tényleg olyanok voltunk, mint Stan és Pan. Évekkel később lementem a Duna-partra enni egy hekket, és ő is ott ült a feleségével. Boldogan léptem oda hozzá köszönni, ő is megörült nekem egyből, ahogy meglátott. Ahogy kezet fogtunk, félreértettem egy mozdulatát, azt hittem, hogy puszit akar adni. Odahajoltam, adtam neki egy puszit, majd utána átmentem a másik oldalára, és oda is cuppantottam egy puszit. Amikor hátranéztem, láttam, ahogy a felesége elkerekedett szemekkel figyeli a jelenetet, nem értette, hogy mi történt, akkor esett le, hogy itt szó se lett volna puszilkodásról. Majdnem elsüllyedtem, olyan kínos volt. Váltottunk még két mondatot, aztán gyorsan leléptem.  

Igazából nem egy olyan kellemetlen sztori, ami több ezer ember előtt történt volna meg, de nekem emlékezetes maradt. Ugyanakkor jó is visszagondolni rá, mert már nem él, és ez nagyon jó pillanat volt.


Árulj el egy titkot az egyik reggelis műsorvezetőtársadról!

Egy globális titkot árulok el róluk: mindegyikük szerint én vagyok a legjobb műsorvezető-partner a Reggeliben. (nevet) De komolyan: a Reggeli egy erős közösség, nagyon szorosan összetartunk, úgyhogy nem fogok kiadni ilyen kulisszatitkokat.

Mi az, ami abszolút tabu számodra?

Nincs tabu.

Mi a legutolsó dolog, amit csinálsz este elalvás előtt?

A legeslegutolsó a fogmosás. Bármit csinálok, akkor jön el nálam a fogmosás ideje, mielőtt befekszem az ágyba. Én nem az vagyok, aki fogat mos és még tévézik, nekem a fogmosás az utolsó.

Ha kíváncsi arra, hogyan telik Miller Dávid egy napja, nézze meg az erről készült videónkat!


Nyitókép: Donka Panna

#Sorozat Klub#interjú#miller dávid#műsorvezető#X-Faktor#Reggeli#villámkérdés#ideál#csajozás#kérdés#válasz#ma

Címlapról ajánljuk