Sorozatklub

Klasszikusokkal hangolnak a nyárra az RTL Magyarország csatornái

rtl.hurtl.hu

2022. június 2. 10:00

Korábbi kedvencekkel, nagysikerű új sorozattal, valamint változatos filmkínálattal startol a nyár az RTL Magyarország csatornáin. 

Az RTL Klub képernyőjén hétköznap esténként második évadával debütál a Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnök. A gasztronómiai showműsorban újabb tehetséges cukrászok vagy épp a fortélyokat már jól ismerők mérhetik össze tudásukat. 


Országos premier sorozat érkezik az RTL Klubra szombat délutánonként: a Fantasy Island – Az álmok szigete első ránézésre luxusüdülőhely, ám hamar kiderül, hogy varázslatos titkokat rejt, ugyanis Elena, a hely házigazdája a sziget varázserejének segítségével vendégei minden kívánságát teljesíteni tudja.


Újabb kalandokkal tér vissza a csatorna képernyőjére a megújult Magnum. A briliáns észjárású magánnyomozót a negyedik évadban is Hawaii szigetén várják az újabb bűnesetek. Június közepétől második évadával folytatódik az ukrán miniszterelnök, Volodimir Zelenszkij főszereplésével készült A nép szolgája. Vaszilij Petrovics Goloborodko elnök újabb és újabb akadályokat leküzdve, a nép jólétét szem előtt tartva igyekszik megőrizni tisztességét.

Sorozatok mellett filmekből sem lesz hiány, a csatorna képernyőjén hétvégente olyan filmekkel találkozhatnak a nézők, mint a Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével bemutatott sci-fi akciófilm, A holnap határa, a Bud Spencer-Terence Hill klasszikusok, a Különben dühbe jövünk és az …és megint dühbe jövünk, de pünkösdhétfőn Tarantino kiváló szereposztású, véres humorú alkotásáról, a Volt egyszer egy... Hollywoodról sem érdemes lemaradni.


A korábbi klasszikusok rajongóinak ajánlott június elsejétől az RTL Goldra kapcsolni: a megújult műsorstruktúrában olyan régi kedvencek térnek vissza a képernyőre, mint a Házasodna a gazda és a Csillag születik korábbi évadai, a Mónika Show és a Balázs Show, de az első résztől kapcsolódhat be bárki minden idők legsikeresebb sorozatába, ugyanis a csatornán tér vissza a képernyőre a Barátok közt.

A klasszikusok kedvelői a Coolon is megtalálják a számításaikat: a hónap utolsó hétvégéjétől szombatonként John Travolta és Kirstie Alley nagysikerű filmtrilógiája, a Nicsak, ki beszél!, a Nicsak, ki beszél még! és a Nicsak, ki beszél most! kerül terítékre, a legújabb sikerfilmek iránt érdeklődőket pedig Greta Gerwig 2019-es Kisasszonyok-adaptációja és a nyolc Oscar-díjra jelölt, Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült kasszasiker, a Csillag születik várja.

A horrorfilmek szerelmeseinek érdemes lesz a Film+ csatornáját a kedvencek között tartani. A csatornán mutatkozik be Ewan McGregor és Rebecca Ferguson főszereplésével a Stephen King sikerkönyvéből adaptált Ragyogás-előtörténet, az Álom doktor, de látható lesz az Annabelle 3. és Az apáca is.

Az RTLII képernyőjét a magyar filmek uralják majd, a Pesti balhé, a Seveled és az Így vagy tökéletes segítik majd az esti kikapcsolódást.


Az RTL Most kínálata júniustól tovább bővül: itt lesznek elérhetőek az RTL Goldon futó szórakoztató talkshowk és sorozatok, és aki esetleg lemaradt volna a televíziós sugárzásról, itt pótolhatja A Tanár és a Szélhámos plébános harmadik évadát, valamint a Mestercukrász és a Fantasy Island – Az álmok szigetének epizódjait is.

#Sorozatklub#film#RTL Klub#Cool#leonardo di caprio#tenki réka#mészáros béla#fantasy island#brad pitt

Címlapról ajánljuk