Sorozat Klub

Vigyázz, 2021 legmeghatóbb pillanataitól te is biztosan elérzékenyülsz!

rtl.hurtl.hu

2022. január 1. 7:00

Az idei év rengeteg izgalmas, feszült és vicces történetet tartogatott számunkra, most viszont szembenéztünk az érzéseinkkel és összegyűjtöttük a legmegindítóbb pillanatokat. Figyelem, könnyekben gazdag cikk következik!

A Survivor a világ legkeményebb túlélőshow-ja, amiben a versenyzők mindent megtesznek, hogy megfeleljenek a próbatételeken, ráadásul mindezt éhezve, koszosan, sebekkel küszködve, a családjuk után fájó szívvel csinálják végig. Nem is meglepő, hogy ez a műsor többször is arra késztette a nézőket, hogy a zsebkendőjük után nyúljanak.

Ilyen alkalom volt például, amikor a celebversenyzők közül Járai Máté több hét után felhívhatta feleségét. A színész Kabát Petinek köszönhetően kapta meg a különleges kiváltságot, aki neki adta saját nyereményét.


Emlékezetes volt az is, amikor Kabát kiesett a Holtak Szigetéről, hiszen csak két másodpercen múlt, hogy bent maradhasson a játékban.

Hasonlóan megindító volt, amikor a Survivor legerősebb versenyzője elbukott egy csatát és emiatt búcsúznia kellett a versenytől. Bálint zokogva borult barátai nyakába, amikor rájött, hogy nincs tovább:

Ezt a szégyent… mindenkinek csalódást okoztam.

       
Természtesen nem csak a fizikai megpróbáltatások és az extrém körülmények válthatnak ki ilyen erős érzelmeket. Az Életünk története 3. évadában a hírességek ismét egy kalandos időutazásra vállalkoztak Friderikusz Sándorral, ami szinte minden alkalommal könnyekkel végződött.

Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi alig akartak hinni a szemüknek, amikor megpillantották egymást 50 évnyi öregedés után. Az X-Faktor mentora nehezen találta a szavakat.

Kiugrik a szívem a helyéről!

      
Peti nemcsak a jövőbe pillantva érzékenyült el, az X-Faktor színpadán sem bírta visszafojtani könnyeit. A mentor szívszorítóan nehéz döntést hozott, amikor felállította egyik tanítványát, Delbel Jankát a tábor székes feladatában. Mielőtt bármit is mondott volna, a színpadra szaladt a versenyzőhöz, és sírva egymás nyakába borultak.


A rengeteg jelentkező között mindig akadnak olyanok, akik az énekhangjuk mellett szívbe markoló történetükkel is megérintik a nézőket és a mentorokat egyaránt. Mohácsi Anettet volt férje évekig nem engedte énekelni, idén viszont eldöntötte, hogy bebizonyítja: helye van az X-Faktorban. A mentorok egyöntetű igennel díjazták a 31 éves egyedülálló anya produkcióját.

A válogatókon kívül a mentorház is tartogatott pár könnycseppet. Csobot Adél és Gáspár Laci meghatottan hallgatták végig ALEE-t, aki egy régóta őrizgetett dalt hozott el nekik:

Olyat adtam ki magamból, amire nem tudtam, hogy képes vagyok.


A Nyerő Párosban is igazi érzelmi hullámvasútra kerültek a játékosok, az összezártság és a győzni akarás  sokszor okozott feszültséget a hírességek között, azonban akadtak olyan őszinte beszélgetések is, ami közelebb hozta őket egymáshoz.

Az összezörrenések mellett a szerelmesek gyengéd pillanatokat is tartogattak egymásnak. A fiúk például romantikus reggelivel lepték meg párjaikat, amit ráadásul kedves bókokkal tálaltak. Az ajándék elérte célját, hiszen a lányok nem győzték törölgetni a könnyeiket.


Legyen szó civilekről vagy hírességekről, a Konyhafőnök feladatai mindig nagy hatást gyakorolnak a versenyzőkre. A 8. évad civil versenyében Szűcs Norbert története már az első napokban megérintette a nézőket, hiszen a gasztroreality egy új esélyt jelentett neki egy jobb életre, ő azonban elbukott a zsűri előtt. Amikor már búcsút intett volna a versenynek, az utolsó pillanatban váratlan dolog történt.

  
Ugyanebben az évadban gyakran egymásnak feszültek a piros és a kék csapat tagjai: Szonja és Orsi például nagyon nehezen jöttek ki egymással, mégis, amikor közösen kellett főzniük a döntő kapujában, egymás hátráltatása helyett a kapcsolatuk teljesen más irányt vett. Az összeomlás szélén álló Szonját éppen az húzta ki a gödörből, akitől a legkevésbé várta volna.

Nemcsak a győzni vágyó játékosok segítettek egymásnak, hanem a zsűritagok sem nézték tétlenül, ha mentoráltjaik összeomlottak a konyhában. A Mestercukrász egyik adásában például Váczi Rebeka sírva próbált átbukdácsolni az egyik feladaton, ám amikor épp feladta volna, megérkezett Enzsöl Balázs séf, aki tanácsaival és kedvességével megnyugtatta a kétségbeesett lányt.

Nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az Álarcos énekes idei győztesét sem: a Kaméleon jelmezében bujkáló Vastag Tamást magával ragadták érzelmei, amikor leleplezték az utolsó adásban. Könnyeivel küszködve szólalt meg a maszk levétele után:

„Pontosan tíz évvel ezelőtt ezen a színpadon, ugyanitt ismert meg az ország, akkor a bátyám nyert, és soha nem gondoltam volna, hogy megnyerek egy műsort…”

 

 

#Sorozat Klub#megható pillanatok#könnyek#sírás#érzelmek#konyhafőnök#Mestercukrász#Életünk története#X-Faktor#Survivor#Álarcos Énekes

Címlapról ajánljuk