Sorozat Klub

Válások, viták, megdöbbentő tehetségek: íme 2021 tíz legnézettebb videója

rtl.hurtl.hu

2021. december 31. 7:00

Az elmúlt év rengeteg izgalmas pillanatot tartogatott az RTL Klub műsoraiban: válások, viták, szerelmek, megdöbbentően tehetséges előadók és meglepetésfellépések színezték az estéinket. Összegyűjtöttük a kedvenc videóitokat 2021-ből.

10. EXTRA: VV Virágot már fel sem ismerik a társai?

VV Virág videóban köszönthette fel születésnapja alkalmából a még játékban lévő szerelmét, VV Danit. Az üzenet lejátszása előtt csak egy kimerevített képkockát láthattak a villalakók, akik a lány megváltozott külseje miatt először azt sem tudták, hogy kit látnak a képernyőn.

 

9. Zoli gazda: „Egymásnak estünk és szeretkeztünk”

A Házasodna a gazda 4. évadában Zoli gazda egy luxusvillában randevúzott egyik kiszemeltjével, Jázminnal. Az együtt töltött este után Zoli nem kertelt: kamerák előtt mesélt az akciódús éjszakáról.

 

8. 23 év után összehoztuk Istenes Bencét első szerelmével

A Nagy szám stábjának sikerült rávennie Istenes Bence gyerekkori szerelmét, hogy 23 év után először, kamerák előtt találkozzon a műsorvezetővel. Bence és Nóri 11 évesen jöttek össze egy sulibuliban, és fél évig voltak együtt.

 

7. Pumped Gabo egy időre felhagyott a csajozással

A testépítő közel egy éve fogadta meg, hogy egészen 2021 elejéig inkább a karrierjére és az edzésekre fókuszál, mintsem a csajozásra. Hogy hogyan sikerült visszafognia magát, arról a Reggeliben mesélt részletesebben.

 

6. ALEE: „Innen jöttem, nem szégyellem”

A jubileumi X-Faktor egyik nagy felfedezettje ALEE, aki nemcsak raptudásával, de szomorú múltjával is belopta magát rajongói szívébe. A nehéz körülmények közül érkező rapper a harmadik élő show-hoz kapcsolódó kisfilmjében engedett betekintést életébe, megmutatva otthonát, ahol első szerzeményei is születtek.

 

5. Jöttem, láttam, buktam! VV Virágnak szembe kellett néznie szülei dühével

Kiesése után szülei nyakába borult VV Virág, ám a viszontlátás öröme nem tartott sokáig. Az exvillalakót ugyanis édesanyja és édesapja is számonkérte egy-két félreértett dolog miatt, a lány pedig először igazán nehezen kezelte az érzelmekkel teli helyzetet.

 

4. Istenes Bence álruhában lépett az X-Faktor színpadára

Az X-Faktor 10. évada sok meglepetést tartogatott a nézőknek és a mentoroknak egyaránt. Ilyen volt Istenes Bence felbukkanása is, amire senki sem számított. A tehetségkutató egykori műsorvezetője először ifj. Hörcher Lászlóként mutatkozott be, majd kijelentette: csupán egyet akar, hogy meghódítsa Adél szívét. Miután leleplezte magát, egy duettet is előadott szerelmével.

 

3. Szabó Zsófi: Férjével elválnak útjaik, de továbbra is egy család maradnak

2021 januárjában bombaként robbant a hír, hogy a műsorvezető és férje külön utakon folytatják. Zsófi akkor bevallotta, teljesen átalakult az élete a válásuk után.

 

2. Jöttem, láttam, buktam! Nádai Anikó kőkeményen beszólt VV Renátónak

A ValóVilág 10 powered by Big Brother kísérőműsorában VV Renátó kihúzta a gyufát Nádai Anikónál. A műsorvezető „kellemetlennek” tartotta a fiú megnyilvánulását.

 

1.Bogi Gergő gazdának: „Egész nap nézni tudnálak”

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Házasodna a gazda 4. évadának egyik legpikánsabb pillanata került. Az egyik közös programról hazafelé tartva Bogi olyan dolgot tett Gergő gazdával, ami 2021 legnézettebb videójává tette az alábbi felvételt:

 

Tartsatok velünk 2022-ben is, hiszen a jelenleg is futó műsorok mellett régi kedvencek is visszatérnek az RTL kínálatába!

 

#Sorozat Klub#legnézettebb videók#X-Faktor#Házasodna a gazda#való világ#a nagy szám#Reggeli#top10

Címlapról ajánljuk