Sorozat Klub

Fergeteges programok az RTL Magyarország csatornáin - Felrázzuk az ünnepeket!

rtl.hurtl.hu

2020. december 21. 9:00

A karácsonyi ünnepek után is változatos kikapcsolódást nyújtanak az RTL Magyarország csatornái. December 27. és január 1. között a különböző csatornák programjai egy-egy tematika köré csoportosulnak, így egész napos szórakozást nyújtanak a Disney-filmek, krimik, talk show-k és a sorozatok rajongóinak. Szilveszter napján az RTLII fergeteges sztárparádéval várja az óévet búcsúztatókat.

DECEMBER 27. Disney-nap az RTL Klubon. Kicsik és nagyok együtt mulathatnak a Csaó, Lizzie! című filmen Hilary Duff főszereplésével, vagy éppen a rút kiskacsából hattyúvá váló Neveletlen hercegnő kalandjain Anne Hathaway alakításában. Az Egy bogár élete és a Ralph lezúzza a netet pedig a rajzfilmek szerelmeseinek nyújt szórakozást.
 


DECEMBER 28-án a képzeletbeli tematikus staféta az RTL+ csatornára kerül, ahol az estét az Igazi Krimi tartalom bűneseteket feldolgozó film-és dokumentumsorozatai nyitják. A nézők több részen át követhetik az Elásott bűnök, az Óvakodj a szomszédtól!, vagy éppen a Végzetes vonzalom megtörtént eseteket feltáró részeit. A délután folyamán szintén itt tekinthetik meg a Medicopter 117, a Cobra 11 és a Baywatch több epizódját is.
 

DECEMBER 29. a nyomozóké a Sorozat+ csatornán. A CSI detektívjei, Monk, a flúgos nyomozó, valamint a szivarjáról és ballonkabátjáról híres Columbo gondoskodik a nap folyamán a lebilincselő karácsonyi esetekről és az ünnephez méltó briliáns megoldásokról.
 

DECEMBER 30-án az RTL Gold felidézi a talk show-k világát. A hihetetlen, megdöbbentő, szívszorító, vagy éppen kacagtató történeteket a közkedvelt műsorvezetők, Erdélyi Mónika, Sebestyén Balázs és Nádai Anikó „beszéltetik ki” vendégeikkel, a saját nevükkel fémjelzett műsoraikban; a Mónika Show, Balázs Show és az Anikó #show epizódjaiban.
 

DECEMBER 31-én az RTL Magyarország Szilvesztere rengeteg nevetéssel búcsúztatja a 2020-as évet az RTLII csatornán. A fergeteges, több órás NőComment! – Szilveszter 2020 közönségkedvenc műsorvezetője, sztárvendégei, fantasztikus műsorszámai garantálják a felhőtlen szórakozást, amihez hozzájárulnak a Showder Klub - Best of epizódjai is. A nézők ezen az éjszakán együtt köszönthetik az újévet a ValóVilág 10 powered by Big Brother lakóival is.

Az RTL Magyarország szilveszteri programjáról hamarosan még több izgalmas részletet árulunk el, annyit már most, hogy a NőComment! - Szilveszter 2020 műsora az RTL Most+ platformon is elérhető lesz.


JANUÁR 1-én a nézők ellátogathatnak Pajkaszegre, persze csak a képernyőkön keresztül. Az újév első napján A mi kis falunk maraton keretében a sorozat 4. évadának epizódjaival lazíthatnak és töltődhetnek fel a rajongók.


Töltse velünk az év utolsó napjait és kezdje velünk az újévet az RTL Magyarország csatornáin!

#Sorozat Klub#RTL Magyarország#szilveszter#ünnepek#film#disney#krimi#RTL Klub#rtl#rtlii

Címlapról ajánljuk