Sorozat Klub

Nézd meg napokkal a tévés premier előtt az Éjjel-Nappal Budapest legújabb részeit az RTL Most-on!

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 14. 10:40

Meglepetés! Nézd meg az Éjjel-Nappal Budapest augusztus 19-20-án adásba kerülő részeit már napokkal korábban, tizenhatodikán pénteken az RTL Most-on!

Az immár hat éve futó népszerű napisorozattól nem idegen, hogy időről-időre meglepje nézőit, ezúttal sincs ez másképp. Az utóbbi időben számos izgalmas esemény zajlott le az Éjjel-Nappal Budapestben, Lali kiadta legújabb klipjét, sőt, a sorozat új csillaga, Bella is hatalmas sikereket ér el első számával, melynek szövegét ByeAlex írta. És ha már zenei sikerek, idén több popsztár is feltűnt már az RTLII-n futó sorozatban, tavasszal az X-Faktor győztes USNK tagjai szerepeltek a műsorban, jelenleg pedig a Hősök egészítik ki az ÉNB-csapatot.
 


Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy mit tartogat a jövő Joe-nak, Karesznak, Lalinak, és a többieknek, akkor van számodra egy jó hírünk!

Az Éjjel-Nappal Budapest természetesen a hosszú hétvégén sem marad el, az augusztus 19-én és 20-án, azaz hétfőn és kedden adásba kerülő részeit ráadásul már napokkal korábban, tizenhatodikán este 22 óra 30 perctől nézhetitek majd meg az RTL Most-on!

Ne feledjétek tehát,

augusztus 16, 22:30, Éjjel-Nappal Budapest epizód premier az RTL Most-on!

#Sorozat Klub#Éjjel-Nappal Budapest#énb#rtl most#premier#augusztus 20#sorozat

Címlapról ajánljuk