Sorozat Klub

Jön az Alvilág évadzáró epizódja!

rtl.hurtl.hu

2019. április 8. 11:14

Ujj Mészáros Károly sorozata kedd este 21:40-kor elérezik a nagy fináléjához. Kíváncsi vagy, mi vár még Balsai Móni hősnőjére? Segítünk!

Óriási fordulatokkal ért véget a múlt heti, hetedik epizód, amiben valaki felrobbantotta Nóra autóját, miközben azt más vezette… Sőt, a rész legvégén még egy megdöbbentő halál várt a nézőkre, miután Milán egy parkolóban elsütötte a fegyverét.

Az elvarratlan szálak megannyi kérdést hagytak maguk után, amit Nóra (Balsai Móni) nem hagy csak úgy maga mögött. A börtönből frissen szabadult bátyját is megfenyegeti egy fegyverrel, hogy vallja be, mit tett:

„Húsz évig sz…tunk rá, hogy honnan van ez a pénz. Csak költöttük-költöttük, de attól még mi is bűntársak vagyunk!” – hallhatjuk Nórától az előzetesben.
 

Ha kíváncsi vagy, mi vár ránk az évadzáró részben, akkor nézd meg itt az előzetesét!

És ne feledjétek: kedden, 21:40-kor kezdődik az Alvilág! Addig pedig látogassatok el az RTL MOST-ra vagy a sorozat hivatalos oldalára, ha kíváncsiak vagytok a legfrissebb részletekre.

#Sorozat Klub#Alvilág#balsai móni#hevér gábor#bezerédi zoltán#nagypál gábor#molnár levente#pelsőczy réka#évadzáró#sorozat#krimi

Címlapról ajánljuk