Sorozat Klub

Vasárnap este A mi kis falunk a Cool-on!

rtl.hurtl.hu

2018. július 29. 12:52

21 órától rögtön dupla résszel indul a sorozat első évada!

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző...

1. rész - Vasárnap 21:00, Cool

Pajkaszeg a közelgő polgármester választás lázában ég – hisz ilyenkor lehet ingyen kajához és piához jutni. Tudja ezt a falu mostani „ura” is, és nem fukarkodik egyikkel sem.Pedig nem kéne erőlködnie, hisz ő az egyetlen jelölt – legalábbis egy ideig.

Mert egyszer csak felbukkan a színen az unokaöccse, Laci is, mint kihívó, ami önmagában még nem lenne baj – ha nem támogatná a helység legnagyobb hatalmú embere. Ő Teca, a falu kocsmárosa!

2. rész - Vasárnap 22:00, Cool

Egy irányíthatatlanná váló török kamion bolygatja meg Pajkaszeg nyugalmát, ami a főtéren áll meg a villanypóznát kidöntve. Mindenkit érdekel a mozdíthatatlan akadály, és annak titokzatos sofőrje, de mindenki mást szeretne kihozni a helyzetből.

A Polgármester és Laci az eltűnt Stokit szeretnék megtalálni, és biztosak benne, hogy az eltűnésnek köze van a kamionhoz. Teca és Gyuri az üzleti lehetőséget látják meg a szállítmányban, és az elvégzendő javításokban.

A Pap csak segíteni szeretne, Erika pedig a kamionsofőrre vet szemet, aki pedig csak szeretne ép bőrrel elmenni ebből a furcsa faluból, ahol senkivel sem tudja megértetni magát.

Szereplők:
Csuja Imre (Polgármester) 
Bánki Gergő (Laci) 
Bata Éva (Teca) 
Schmied Zoltán (Pap) 
Reviczky Gábor (Doktor) 
Szabó Győző (Stoki) 
Lovas Rozi (Erika) 
Lengyel Tamás (Gyuri) 
Udvaros Dorottya (Kati) 
Debreczeny Csaba (Szifon) 
Kerekes József (Baki) 
Molnár Áron (Matyi) 

#Sorozat Klub#A mi kis falunk#sorozat#csuja imre#lengyel tamás#szabó győző#pajkaszeg#Cool

Címlapról ajánljuk