Sorozat Klub

Az Új Csaj „álompárja” ismét egymásra találhat?

rtl.hurtl.hu

2018. január 18. 14:15

A sorozatban állandóan pezseg a főhősök szerelmi élete, mégis, vannak olyan párosok, akikért az utolsó részek legvégéig képesek vagyunk drukkolni. De mi a helyzet a Jess-Nick szerelemmel? Feléledhet?

A második évadig kellett kibírnunk, hogy imádott párosunk végre megtegye azt, amit már annyi epizódon keresztül vártunk: megcsókolták egymást. Ezután elindulhatott a közös kalandjuk, ami sajnos nem tartott túl sokáig, hiszen a harmadik évad végére rá kellett jönniük, hogy túlságosan mást akarnak az élettől.

Na, de, milyen sorozatrajongók és „shipperek” lennénk, ha nem várnánk ezek után is folyton, hogy ez a két karakter újra egymásra találjon?

Persze, itt-ott előbukkanak potenciális szerelemjelöltek Jess és Nick életében is, de vajon mennyi lehet rá az esély, hogy egyszer tényleg egymásra találhatnak?

Amerikában már az utolsó évadra készülnek a rajongók, ami egy picit előre repít majd minket a jövőbe. A jövőt emlegetve pedig felmerült, mi lesz Nick és Jess sorsa.

Ha Zooey Deschanel-en (Jess) múlna a dolog, akkor valószínűleg nyitva hagyná ezt a kérdést, vagy pedig egy keserédes befejezést választott volna a párosnak. Mégis, nagyon úgy tűnik, hogy nem ez lesz a helyzet...

Jake Johnson viszont kitart kettejük mellett:

„Engem sokkolna, ha ez a két ember valamikor a jövőben nem próbálná meg újra együtt… Remélem, nem sietik el.”


Nos, ha hihetünk a pletykáknak és a főszereplők elejtett utalgatásainak, akkor bizony boldog véget ér majd az Új Csaj. A befejező évadban nemcsak szerelmek, de házasságok is köttetnek majd, sőt végre a gyerek-téma is felüti fejét a lakótársak között. 

#Sorozat Klub#zooey deschanel#szerelem#pár#páros

Címlapról ajánljuk