Kedvenc sorozatunk nemcsak történetében, de a kulisszák mögött is tartogat számunkra jó pár érdekességet! Mi pedig összegyűjtöttük ezeket, hogy senki se maradjon le róluk!

10 dolog, amit nem tudtál az Új Csaj című sorozatról!

1. „Itt Jess!” Talán a legsokkolóbb tény, hogy a készítők először nem Zooey Deschanelt szerették volna a szerepre, hanem Amanda Bynes-t!

2. Az előbbihez persze hozzátartozik, hogy Deschanel el volt foglalva, egy másik sorozat főszerepét játszotta, az I’m with the Band: Confessions of a Groupie, azonban a projekt sosem lett bemutatva!

3. A színésznő pedig nemcsak a szerepet kapta meg, de producer is lett, így teljes beleszólása van a karaktere jövőjébe!

10 dolog, amit nem tudtál az Új Csaj című sorozatról!
 


4. Amikor kiválasztották Jake Johnson-t Nick Miller szerepére megkérték, hogy adjon le 15 kilót!

„Alapvetően azt mondták, túl kövér vagyok a Fox-nak!” – mondta a színész.

5. Mindenegyes részben van egy 20 perces jelenet, amelyet a színészek improvizálnak! Vajon elég ügyesek vagyunk ahhoz, hogy ki szúrjuk ezeket?

6. Ha pedig impró, akkor jobb tudni, hogy a Schmidt-et játszó Max Greenfield annyit rögtönözte az első évadban azt, hogy megcsókolja Nick-et (Jake Johnson), hogy a forgatókönyvírók végül elkezdték beleírni az epizódokba!

10 dolog, amit nem tudtál az Új Csaj című sorozatról!

7. Apropó! Azt észrevettük már, hogy Schmidt teljes neve sosem hangzik el a sorozatban?

8. A szerelmes párt alakító Zooey és Jake az első évadban kérte a rendezőt, hogy minél kevesebb fizikai érintkezés legyen köztük, szerencsére ez a forgatások során egyre inkább elhanyagolt kérés lett, azt azonban, hogy miért ragaszkodtak ehhez a sztárok, nem tudni!

10 dolog, amit nem tudtál az Új Csaj című sorozatról!

9. Nick és Schmidt viszont az életben is tartják a kapcsolatot, a két szereplőt játszó színész, Max és Jake, olyan jó barátok, hogy gyakran még össze is öltöznek!

10. A valóságban Lamorne Morris (Winston) sosem színészkedett ezelőtt, igazából színi tanár, míg a CeCe-t játszó Hannah Simon, az életben is modellként kezdte karrierjét.

Ha további érdekességekre vágysz, kövesd az Új Csaj szereplőinek kalandjait a sorozatban, minden hétköznap az RTLII-n!

Forrás: Thoughcataloge.com, lifestyle.one, fame10.com
Képek:Tumblr