Műsorújság
RTL Most

10 dolog, amit nem tudtál az Új Csaj című sorozatról!

Kedvenc sorozatunk nemcsak történetében, de a kulisszák mögött is tartogat számunkra jó pár érdekességet! Mi pedig összegyűjtöttük ezeket, hogy senki se maradjon le róluk!

1. „Itt Jess!” Talán a legsokkolóbb tény, hogy a készítők először nem Zooey Deschanelt szerették volna a szerepre, hanem Amanda Bynes-t!

2. Az előbbihez persze hozzátartozik, hogy Deschanel el volt foglalva, egy másik sorozat főszerepét játszotta, az I’m with the Band: Confessions of a Groupie, azonban a projekt sosem lett bemutatva!

3. A színésznő pedig nemcsak a szerepet kapta meg, de producer is lett, így teljes beleszólása van a karaktere jövőjébe!

 


4. Amikor kiválasztották Jake Johnson-t Nick Miller szerepére megkérték, hogy adjon le 15 kilót!

„Alapvetően azt mondták, túl kövér vagyok a Fox-nak!” – mondta a színész.

5. Mindenegyes részben van egy 20 perces jelenet, amelyet a színészek improvizálnak! Vajon elég ügyesek vagyunk ahhoz, hogy ki szúrjuk ezeket?

6. Ha pedig impró, akkor jobb tudni, hogy a Schmidt-et játszó Max Greenfield annyit rögtönözte az első évadban azt, hogy megcsókolja Nick-et (Jake Johnson), hogy a forgatókönyvírók végül elkezdték beleírni az epizódokba!

7. Apropó! Azt észrevettük már, hogy Schmidt teljes neve sosem hangzik el a sorozatban?

8. A szerelmes párt alakító Zooey és Jake az első évadban kérte a rendezőt, hogy minél kevesebb fizikai érintkezés legyen köztük, szerencsére ez a forgatások során egyre inkább elhanyagolt kérés lett, azt azonban, hogy miért ragaszkodtak ehhez a sztárok, nem tudni!

9. Nick és Schmidt viszont az életben is tartják a kapcsolatot, a két szereplőt játszó színész, Max és Jake, olyan jó barátok, hogy gyakran még össze is öltöznek!

10. A valóságban Lamorne Morris (Winston) sosem színészkedett ezelőtt, igazából színi tanár, míg a CeCe-t játszó Hannah Simon, az életben is modellként kezdte karrierjét.

Ha további érdekességekre vágysz, kövesd az Új Csaj szereplőinek kalandjait a sorozatban, minden hétköznap az RTLII-n!

Forrás: Thoughcataloge.com, lifestyle.one, fame10.com
Képek:Tumblr

Legnézettebb videók