Jess és Cece, a sorozat legjobb barátnői a forgatásokon kívül is ott vannak egymásnak. Így például a tapasztalt anyuka, Zooey Deschanel szívesen súgja meg az anyaság titkait Hannah Simone-nak.

Az Új Csaj anyukái most már közösen babáznak

Milyen lehet az élete egy sorozatsztárnak anyukaként? Zooey Deschanel, az Új Csaj főszereplője nem csinált nagy problémát belőle, hogy két kis lurkóért is felelnie kell a munkája mellett. A kicsiket mindig magával viszi a forgatásokra. Régen is ezt tette – az azóta már ovis – nagylányával, és most is ez a helyzet a pár hónapos Charlie-val.

Egyetlen fontos oka van ennek: mióta anyuka lett, minden megváltozott az életében, a gyerekei kerültek az első helyre, pont ezért is próbál minden percet velük tölteni.

„Amikor felkelek, vagy este megyek lefeküdni, mindig a gyerekeimre gondolok. Folyton ők járnak a fejemben.”


Régebben persze még ő is azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy nem az a legfőbb célja az életben, hogy anyuka legyen… azóta ez erősen megváltozott. Sőt, már odáig jutott, hogy kolléganőjét is ő készítette fel a terhessége alatt.

Az Új Csaj anyukái most már közösen babáznak

Ugyanis a Cecet alakító Hannah Simone is édesanya lett azóta, mielőtt azonban a saját kisbabáján megtapasztalta volna, milyen rutinra is lehetne szüksége, megtette ezt Deschanel kisfián.

„Megmutattam Hannah-nak, hogyan pelenkázza vagy tartsa a babát. Semmi sem olyan hatékony, mint amikor egy igazi újszülötten gyakorolhat az ember, nem?” – mesélte Zooey.


Az Új Csaj (New Girl) Amerikában már a hetedik évadát tapossa, ami egyben az utolsó etap is lesz a bolondos lakótársak kalandjairól.
 

Viszont az RTLII-n is nyomon követheted Jess és barátai életét, hiszen minden hétköznap este 23:30-kor jönnek a negyedik évad részei!