Sorozat Klub

A Hazug csajok ledobták a textilt és nyaralni indultak!

rtl.hurtl.hu

2017. július 7. 11:13

Ha beköszönt a nyár és lecsapnak a hőhullámok, akkor biztosra vehetjük, a Hazug csajok társaságának tagjait a strandon találjuk! Összegyűjtöttük, merre nyaralnak éppen a csinos színésznők.

A négy csaj közül, egyiküket sem kelt félteni, ha szórakozásról van szó, azonban – ahogyan a sorozatban is – meglehetősen máshogy állnak hozzá a „nyaralás” fogalmához, meg úgy általában mindenhez.

Shay Mitchell-ről – vagyis Emily-ről – már régóta tudjuk, hogy az utazások szerelmese, nem véletlenül készít mindig egy-egy „Shaycation” videónaplót a rajongóinak. Folyton a következő útját tervezi, amiről nemcsak mozgóképeket készít, de szinte minden részletét megörökíti az Instagramján is. Van miből szemezgetni!

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Ráadásul olyannyira képes elengedni magát az utazásai során, hogy a strandon még a textilt is simán ledobja magáról, egyáltalán nem foglalkozva a körülötte ólálkodó paparazzikkal. Ez történt most is a görögországi nyaralása során, ahol lazán cicit villantott!

Hozzá hasonlóan egyik legjobb barátnője, Ashley Benson is a napfürdőzést választotta, persze őt sem kell félteni, ha szexi képekről van szó.

 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on


Persze, arra is volt már példa, hogy a lányok együtt vetették bele magukat a nyárba: Troian Bellisario lánybúcsúja például egy többnapos vakációvá és ösztrogén bulivá nőtte ki magát! A Spencert alakító színésznő azonban az idei nyarat egyelőre nem igazán tudja kiélvezni, hiszen éppen betegen kockul otthon, amúgy meg minden idejét leköti a munka.

De nem kell sajnálni, a nászútján bőven kiélvezkedték magukat férjével.


Lucy Hale is hasonlóan elfoglalt mostanság, ez viszont nem akadályozhatja meg abban, hogy egy-egy könnyed órácskára kidobja magát a medence partra! A nagy szemű hölgyet amúgy is érdemes „szemmel tartani”, hiszen mióta véget értek a Hazug csajok társaságának forgatásai, folyamatosan változtatgatja a külsejét. Most éppen a vagány rövid haj és a csontsoványság jellemzi Lucy-t.

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on


Ti melyik csajjal töltenétek együtt egy nyári bulis napot?

Ha a fentiek nem segítettek volna, akkor ne feledkezzetek meg róla, hogy a lányokkal minden hétköznap 11-kor találkozhattok az RTLII-n!

#Sorozat Klub#hazug csajok társasága#rtlii#lucy hale#troian bellisario#ashley benson#shay mitchell#nyaralás#utazás#strand#bikini

Címlapról ajánljuk