Műsorújság
RTL Most

Troian Bellisario folyton szerelmet vall férjének!

A Hazug csajok társaságának sztárja nem is lehetne boldogabb, hiszen nemrég még Ausztráliában utazgatott a nászútján. Kíváncsi vagy milyen volt a vakáció és az esküvő? Összegyűjtöttük a legszebb pillanatokat!

A 31 éves színésznő nem szereti elaprózni az ünneplést, úgyhogy a decemberi csoda-esküvője előtt összerittenytett egy hihetetlen lánybúcsút: a legjobb barátnőivel elutaztak Olaszországba egy szolid kis nyaralásra.

Ezt követően azonban jöhetett a lényeg: 200 vendég szeme láttára mondta ki a boldogító igent a szintén színész Patrick J. Adams-szel. A kissé hippi hangulatú bulizgatás három napig tartott, ahol mindenhol sátrak és vadvirágok olvasztották a szeretteik szívét.


Ami az egészben a legszebb, hogy a fotózással is rendszeresen kacérkodó páros csodálatos képeket posztolt a jeles napról az Instagramjára is, így egy picit mi is osztozhattunk az örömükben.
 


Persze, nemcsak a fotók miatt olvadozhat a szívünk, de a csodás vallomásoktól is, amit egymásról írnak. Troian a háromnapos esküvői szerelem dömping közepette egy nagyon meghitt részletet osztott meg a kapcsolatukról. Amikor 8 évvel ezelőtt megismerkedtek Patrick-kel kimerültek és túlhajszoltak voltak, barátok csupán, akik nyugalomra vágytak. Ekkor indították el a hagyományt: átmentek egymáshoz, párnákból kuckót építettek, és kikapcsolták a mobiljukat. És ezt azóta is megteszik, minden évben.


A házasság első napjai pedig további romantikázással teltek, a pár Ausztráliába utazott a mézes hetekre. És meg kell hagyni, a szintén sorozatföldön tevékenykedő Patrick megtalálta a múzsáját, hiszen folyton lehengerlő fotókat készít – most már – feleségéről.


A szerelemesek ünnepére is maradt még romantika bőven:

„Bárhova és bármikor elszöknék veled, az év 365 napján (még szökő évben is). És most már a férjemnek hívhatlak. Te vagy a legklasszabb kanadai, akit ismerek, és mindig te leszel a kedvenc emberem.” – írta ki Troian.


Ha nem szeretnétek lemaradni a színésznő sorozatáról, a Hazug csajok társaságáról, akkor minden hétköznap délben az RTLII-n a helyetek!
 

Legnézettebb videók