Sorozat Klub

Teljesen átalakult a Hazug csajok társaságának sztárja!

rtl.hurtl.hu

2017. június 1. 10:30

Mióta véget ért a sorozat forgatása, a főszereplő lányok elengedhették magukat, hiszen most már nem kell a történetnek megfelelően kinézniük. Ki is használják, Lucy Hale például folyamatosan váltogatja a külsejét.

Az RTLII-n futó sorozatból mindig ihletet meríthetünk, hiszen a lányok különös figyelmet fordítanak a külsejükre. Pont emiatt sem meglepő, hogy a forgatások közben a sztárok alapvetően nem igazán változtatgathatják a kinézetüket, hiszen az ilyesmit még a forgatókönyvbe is bele kellene írniuk az alkotóknak. Ráadásul a négyes fogat mindegyikének megvan a kialakult stílusa, amihez minden évadban ragaszkodnak az alkotók.

Persze, egy-két centit itt-ott azért lenyisszantottak a frizurákból, de alapvetően nem igazán beszélhettünk eddig meglepő változásokról. Egészen idáig!


Lucy Hale ugyanis végre kiélheti a hajmániáját, mióta Amerikában véget ért a sorozat forgatása. A színésznő Instája egy igazi haj-fétis bloggá alakult át, hiszen folyton váltogatja a színét és a hosszát. Nagyjából ott tartunk, hogy követhetetlenné és kiszámíthatatlanná vált, mikor milyen hajkorona várható tőle.


Minden a színskálával kezdődött: a megszokott barna fürtöket először szőkére cserélte! A visszafogott szőkés átmenet később igazi szőke zuhataggá alakult, azonban ennek a hirtelen jött korszaknak is hamar vége lett: visszatért a barnához.


Persze, a barna már túlságosan megszokott szín neki ahhoz, hogy elég legyen, ezért mostanság az egyre csökkenő hosszával sokkol mindenkit (pozitív értelemben természetesen).
 


A vállig érővel kezdődött minden, azonban a hajmániás Lucy nem bírt magával, úgyhogy most szép lassan megindult a totál rövid fürtökig. Szerinted meddig megy el a színésznő? Eléggé merész lehet egy igazán látványos kopasztáshoz?

A lányokkal minden hétköznap délelőtt 11-kor találkozhattok az RTLII-n!

#Sorozat Klub#lucy hale#hazug csajok társasága#haj#hajvágás#sorozat#pretty little liars

Címlapról ajánljuk