Műsorújság
RTL Most

Búcsúznunk kell a Hazug csajok társaságától?

Sorra kapjuk a híreket, hogy a tengerentúlon milyen kedvenceink érték el az utolsó évadjaikat, most pedig egy újabb régóta futó történet érhet a végéhez. Nézzük, mi a helyzet a Hazug csajok társasága háza táján.

Legutóbb a Castle miatt szomorkodhattunk, majd jött a Vámpírnaplók, sőt, az Agymenőknél is felmerült, hogy végleg el kell búcsúznunk az imádott karaktereinktől. Persze, ez nem meglepő, hiszen mindennek megvan a lejárati ideje, így idővel minden sorozat befejeződik.

Most a Hazug csajok társasága készítői jelentették be, hogy hét évad után a lányok felhagynak a rejtélyes és a titokzatos szerencsétlenségek megoldásával, és a 2010-es premier után 2017-ben leteszik a lantot.

A hírt egy Facebook élő adásban a show szülőanyja, I. Marlene King közölte a rajongókkal, karöltve főszereplőivel – Lucy Hale, Sasha Pieterse, Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario.

 


Persze tagadhatatlan, hogy szomorú a búcsú. A fent említett Shay is egy picit búskomor posztban emlékezett vissza az elmúlt hét vére:

„Annyira keserédes nap ez a mai, hiszen most jelentettük be, hogy ez lesz a sorozat utolsó évada. Ahelyett, hogy hosszasan ömlengenék, hogy semmi más nem lesz ilyen az életemben, mint a Liars, inkább csak a következőnél maradok: egy képnél - fotó fentebb -, amin azzal az öt nővel vagyok, akik végig formálták a 20-as éveimet. Jobb ember lettem azzal, hogy megismertem őket, tanultam tőlük, és végtelenül szerettem őket… (borzasztóan sírok most)”- írta a színésznő.

Természetesen a végső évadból is igyekeztek kihozni a maximumot, és rengeteg visszatérő karakterrel és izgalmas csavarral készülnek az alkotók. Többek között, várható egy esküvő is az egyik csaj számára, azonban az még nagy talány, hogy kit is láthatunk majd hófehér menyasszonyi ruhában.


Sőt, a befejező részt sem aprózzák el, hiszen az elképzelések szerint egy kétórás, drámával teletűzdelt tévés eseménnyel lepik meg a rajongókat.

A Pretty Little Liars kezdete óta óriási követő bázis alakult ki, mindegyik színésznő egy eléggé nagy számoktól hemzsegő közösségi oldalt tudhat magáénak, ráadásul Shay Mitchell még egy sikeres Youtube csatornát is elindított.

Nálunk szerencsére még nem kell elbúcsúznunk a lányoktól! Hétfő este jöhet a negyedik évad legújabb része!

 

Legnézettebb videók