Sorozat Klub

Már forog a Rejtjelek második évada!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 24. 14:54

Ugyan mi még csak az első évadnál tartunk, sőt holnap évadzárózunk, nem feledkezhetünk meg róla, hogy a tengerentúlon gőzerővel megindultak a munkálatok, és már el is kezdték forgatni a sorozat következő részeit.

Legutóbb még amiatt kapkodtuk a fejünket, hogy a Rejtjelek főszereplője, a Jane Doe-t alakító Jaimie Alexander hosszú idő után felbontotta a jegyességét az Alkonyat-sorozat dokijával, Peter Facinellivel. Majd jött az újabb meglepetés, miszerint azóta újra rátalálhatott a szerelem Will Forte, komikus oldalán.

A magánélete mellett azonban a karrierje is tova haladt, és a nagy vakációk után újra visszatért a munkához, amiről a színésznő folyamatosan képeket oszt meg az Instagram-oldalán, így minden rajongó naprakész lehet.

Jöhetnek a végeláthatatlan smink-maratonok – és akkor még a látványos tetkókról nem is beszéltünk:


Persze, a pózerkedésre is akad idő két csapó között, miközben az operatőrök is rájuk várnak:


Amikor viszont munka van, akkor teljes a koncentráció és mindent átbeszélnek az adott rész rendezőjével:


Ha pedig az ember lánya egy eléggé harcias amazont alakít, akinek néha napján egy-egy fegyver is a kezébe akad, senki se tudná megállni, hogy ne fotózkodjon az óriási fegyverzettel:


Arról se feledkezzünk meg, hogy a Cool-on minden csütörtökön mi is nyomon követhetjük Jane Doe rejtélyes történetét, úgyhogy ki ne hagyjátok! Főleg, mivel augusztus 25-én elérkezünk az évadzáró epizódhoz!

Képek: Instagram

#Sorozat Klub#forgatás#évadzáró

Címlapról ajánljuk