Sorozat Klub

A Szulejmán szinkronfelvételén jártunk!

rtl.hurtl.hu

2016. július 15. 15:14

Kíváncsi vagy, mennyire hasonlít Halit Ergenc-re Széles Tamás, a török színész szinkronhangja? Milyen meglepetéssel szolgált Molnár Áron, Mehmet magyar hangja? Mi történt Bognár Annával, aki Hürremnek kölcsönzi a hangját a játszótéren? Megmutatjuk!

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de kedvenc külföldi színészünknek, Halit Ergencnek bizony nem magyar az anyanyelve. Régóta terveztük már, hogy megszólaltatjuk a népszerű sorozat szinkronhangját, Széles Tamást. A színész nemcsak kulisszatitkokat árult el nekünk, hanem azt is elmesélte, hogyan reagált arra, mikor nem hitték el neki, hogy ő szólaltatja meg minden szerdán a hatalmas Szulejmánt!

Miközben Széles Tamással és Bognár Annával forgatunk, nem számítottunk rá, hogy beesik egy olyan fiatalember, aki azonnal elvarázsol minket az életteli személyiségével. A szinkronstúdióban épp Hürrem egyik megható jelenetén munkálkodtak, mikor – számunkra váratlanul –megjelent Mehmet magyar hangja, Molnár Áron. Szerencsénkre a fiatal színész azonnal vállalta az interjút! Jó ízű humorával, alázatosságával, avagy a nagyijáról mesélt cuki sztorival azonnal levett minket a lábunkról.

Na de a fiúk után, most térjünk át a női frontra is!

Meryem Uzerli fantasztikusan alakítja Szulejmán igaz szerelmét a népszerű török sorozatban. Hürrem karaktere igazán megosztó, ugyanis vagy imádni, vagy nem kedvelni lehet! Anna viszont egyenesen imádja a jelenlegi szinkronszerepét, mert állítása szerint a szultána megformálása közben ő is kiélheti a gonoszságnak azt a fajtáját, amit a hétköznapokban sosem tenne meg. Vajon miért hitték azt egy játszótéren az ott lévő anyukák, hogy maga Hürrem is jelen van?

Az interjúból kiderül!

Ha nemcsak a mi kalandozásaink érdekelnek a szinkron világába, hanem a Szulejmán hőseinek sorsa is, akkor kövesd nyomon a sorozatot minden szerdán 21:30-kor, az RTL Klub-on!

#Sorozat Klub#Szulejmán#szinkron#molnár áron#széles tamás

Címlapról ajánljuk