Sorozat Klub

Mi legyen az Odaát befejezése? A főszereplők megsúgták!

rtl.hurtl.hu

2016. június 15. 11:27

Ugyan messze még a vég, hiszen Amerikában már a 12. évadot is berendelték a sorozatból, azonban Jensen Ackles és Jared Padalecki elmesélték, milyennek is képzelnék el az ideális búcsút.

A srácokra mindig számíthatunk: legyen szó, jótékonykodásról, vicceskedő közönségtalálkozókról, édes baba-képekről vagy akár izgalmas titkokról, ők mindig ott vannak a rajongóknak. Amikor legutóbb arról faggatták őket, hogy mégis milyen befejezéssel lennének elégedettek, nem kezdtek el mismásolni, mindketten őszintén elmesélték a maguk kis elképzeléseit.

„Ha az első évadnál kérdezik ezt tőlem, biztosan azt mondtam volna, hogy az Apokalipszissel legyen vége. De közben rájöttem, hogy egy sorozat nem érhet véget a világ egyik legnegatívabb végkifejletével. Ahogy előre haladtunk a történetben, szerintem rengeteg olyan út jött létre, amit bevállalhatunk. Ráadásul az évadok során nagyon jó fordulatokat léptünk meg.” – mondta Ackles.


Padalecki hozzáfűzte, hogy ő szívesen búcsúzna egy olyan jelenetsorral, ahol igazából nem tudjuk meg, hogy végül mi történt a fiúkkal, csak találgathatunk. Annyi lenne csak biztos, hogy a Winchester testvérek nem hátráltak meg és dicsőségben vonultak az utolsó csatájuk felé.

Persze, egy ilyen koncepción biztosan kiakadna a rajongótábor, hiszen már az is mindig felháborodást okozott, amikor óriási cliffhangerrel ért véget egy évad, pedig közben mindenki tisztában volt vele, hogy kis várakozás után, a folytatásban megkapjuk a válaszokat. Egy végső befejezés esetén azonban mindenki örökké kattoghatna.

Padalecki igyekezett más opciókat is megpendíteni:

„Bírnám, ha egy olyan képpel távoznánk, hogy a srácok az Impalának dőlve várják a világvégét. Vagy épp felnyitják a csomagtartót, hogy újabb akcióba induljanak és lecsapva a tetőt elsötétülne a kép… Szerintem nem kell látnunk, hogy a srácok élnek vagy halnak, meg kell hagyni az illúziót.”


Hiába a konkrét és a misztikus elképzelések, abban kiegyezhetünk – és ebben Padaleckiék is egyetértenek –, hogy a testvérpár sosem hátrálhat meg. Viszont Ackles annyit még megjegyzett, hogy szerinte mindkét fiú nem jöhet ki győztesként a végén.

„Nem igazán tudom, hogy végül mi lesz. Mindig is úgy gondoltam, hogy Dean végleg feláldozza majd magát az öccséért. Ha választanom kellene, akkor erre szavaznék.” – zárta le a témát Ackles.

Ti milyen befejezéssel lennétek elégedettek?

Forrás: EW

 

 

 

#Sorozat Klub#odaát#jared padalecki#jensen ackles#befejezés#sorozat

Címlapról ajánljuk