Műsorújság
RTL Most

Az Odaátos fiúk nem csak a fikció világában mentik az embereket

Megéri a sorozat rajongótáborába tartozni: a főszereplők, Jensen Ackles, Jared Padalecki és Misha Collins ugyanis összefogtak, hogy a rászoruló rajongóik sose érezzék magukat egyedül.
Kevés olyan sorozat van, aminek olyan szilárd, hűséges és aktív rajongótábora van, mint az Odaátnak.

A srácok pedig ezt kihasználva, folyamatosan jótékonykodnak, de aki követi Instagram profiljukat, annak már biztosan nem új az infó, hogy néhány éve rendszeresen, minden hétvégén más városba látogatnak el, hogy népszerűsíthessék a sorozatot, és beszélgethessenek a fanokkal.

A találkozók során a több ezer ember nem csupán csodálatát, de szívszorító történeteiket és problémáikat is megoszthatják kedvenceikkel.

„Ezeken az eseményeken szemtől szemben láthatjuk a rajongóinkat, és minden egyes ilyen találkozón alkalmunk nyílik rá, hogy többükkel mélyebben is elbeszélgethessünk a problémáikról.” – mesélte Misha Collins.És ahogyan a show-ban is rengeteg szimbólummal találkozhatnak a nézők, ez a sztárok életében is vissza-visszaköszön – főleg ilyen Odaát-családi napokon. Collins szerint nagyon sokszor találkoznak különleges tetoválásokat viselő emberekkel, melyek sokkal nagyobb mondanivalót rejtegetnek az aprócska vonások mögött. Ilyenek például a pontosvessző tetoválások:

„A tetoválás azt szimbolizálja, hogy a személy, aki viseli, hol hagyhatta volna abba a történetét. Nagy dolog ez valakinek, akinek halál közeli élményben volt része.”- mondta Collins.

Éveken keresztül hallgatták ezeket a történeteket, és Collins úgy döntött, hogy elindít egy szervezetet, amely az Odaátos közösséget támogatná. Collins és Ackles pedig az interneten kampányolnak a szervezet mellett: You Are Not Alone címkével és pólókkal hirdetik a kezdeményezésüket. A felirattal ellátott felsők bevételével a családsegítő program indulását támogatják.
Bár minket ez nem érinthet, az Odaát színészei önkéntesek jelentkezését is várják. A természetfeletti erőkkel harcoló srácok remélik, hogy a szervezet egy olyan hely lesz, ahol a rajongók találkozhatnak egymással, megoszthatják gondolataikat, problémáikat, és ha szükséges segíthetik egymást.

„Azt gondolom, minden embernek vannak problémái, és mindenki egy közösség része, márpedig akkor a közösségnek nem az a dolga, hogy elforduljon, hanem hogy, ha megteheti, akkor segítsen. Ez egy olyan dolog legyen, amiről tudod, hogy ha baj van, ott van. Ezzel pedig a többiek is egyetértenek.”- nyilatkozta.

Mindenesetre mindhárman izgatottan várják, mi sülhet ki a dologból. Főleg úgy, hogy Jared Padalecki  maga is hasonló dolgokon ment keresztül, hiszen éveken keresztül depresszióval küzdött. De azóta családjából és a rajongókból erőt merítve egyre jobban van.Aki pedig arra kíváncsi, mi történik a három önzetlen sráccal az Odaát-ban, kövesse a sorozatot minden szerda éjjel az RTL Klubon!

Forrás: EW
Képek: Tumblr

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók