Műsorújság
RTL Most

Az Odaátos fiúk nem csak a fikció világában mentik az embereket

Megéri a sorozat rajongótáborába tartozni: a főszereplők, Jensen Ackles, Jared Padalecki és Misha Collins ugyanis összefogtak, hogy a rászoruló rajongóik sose érezzék magukat egyedül.
Kevés olyan sorozat van, aminek olyan szilárd, hűséges és aktív rajongótábora van, mint az Odaátnak.

A srácok pedig ezt kihasználva, folyamatosan jótékonykodnak, de aki követi Instagram profiljukat, annak már biztosan nem új az infó, hogy néhány éve rendszeresen, minden hétvégén más városba látogatnak el, hogy népszerűsíthessék a sorozatot, és beszélgethessenek a fanokkal.

A találkozók során a több ezer ember nem csupán csodálatát, de szívszorító történeteiket és problémáikat is megoszthatják kedvenceikkel.

„Ezeken az eseményeken szemtől szemben láthatjuk a rajongóinkat, és minden egyes ilyen találkozón alkalmunk nyílik rá, hogy többükkel mélyebben is elbeszélgethessünk a problémáikról.” – mesélte Misha Collins.És ahogyan a show-ban is rengeteg szimbólummal találkozhatnak a nézők, ez a sztárok életében is vissza-visszaköszön – főleg ilyen Odaát-családi napokon. Collins szerint nagyon sokszor találkoznak különleges tetoválásokat viselő emberekkel, melyek sokkal nagyobb mondanivalót rejtegetnek az aprócska vonások mögött. Ilyenek például a pontosvessző tetoválások:

„A tetoválás azt szimbolizálja, hogy a személy, aki viseli, hol hagyhatta volna abba a történetét. Nagy dolog ez valakinek, akinek halál közeli élményben volt része.”- mondta Collins.

Éveken keresztül hallgatták ezeket a történeteket, és Collins úgy döntött, hogy elindít egy szervezetet, amely az Odaátos közösséget támogatná. Collins és Ackles pedig az interneten kampányolnak a szervezet mellett: You Are Not Alone címkével és pólókkal hirdetik a kezdeményezésüket. A felirattal ellátott felsők bevételével a családsegítő program indulását támogatják.
Bár minket ez nem érinthet, az Odaát színészei önkéntesek jelentkezését is várják. A természetfeletti erőkkel harcoló srácok remélik, hogy a szervezet egy olyan hely lesz, ahol a rajongók találkozhatnak egymással, megoszthatják gondolataikat, problémáikat, és ha szükséges segíthetik egymást.

„Azt gondolom, minden embernek vannak problémái, és mindenki egy közösség része, márpedig akkor a közösségnek nem az a dolga, hogy elforduljon, hanem hogy, ha megteheti, akkor segítsen. Ez egy olyan dolog legyen, amiről tudod, hogy ha baj van, ott van. Ezzel pedig a többiek is egyetértenek.”- nyilatkozta.

Mindenesetre mindhárman izgatottan várják, mi sülhet ki a dologból. Főleg úgy, hogy Jared Padalecki  maga is hasonló dolgokon ment keresztül, hiszen éveken keresztül depresszióval küzdött. De azóta családjából és a rajongókból erőt merítve egyre jobban van.Aki pedig arra kíváncsi, mi történik a három önzetlen sráccal az Odaát-ban, kövesse a sorozatot minden szerda éjjel az RTL Klubon!

Forrás: EW
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók