Sorozat Klub

Bemutatjuk Sullivan Stapletont, a Rejtjelek sztárját!

rtl.hurtl.hu

2016. március 24. 9:20

A színész a sorozat férfi főszereplőjét, Kurt Wellert alakítja, mi pedig megpróbáltunk róla és a Rejtjelekről is minél több információt összeszedni.

Sullivan Stapleton ausztrál származású színész, akit a nagyközönség a Gengszterosztagból ismerhet. Ebben a filmben olyan partnerekkel dolgozott együtt, mint Emma Stone, Sean Penn és Ryan Gosling. Emellett láthattuk, a 300 – A birodalom hajnala című filmben is, mely végül meghozta számára az átütő sikert.

Most pedig az FBI ügynök Kurt Wellert alakítja a Rejtjelekben, amiben előkerül egy lány, aki nem emlékszik semmire és nem tudja, hogy ki is ő, viszont a testére van tetoválva Sullivan karakterének neve.
 

Egy interjúban a színész elárulta, hogy a történet során, ahogy a lányról, Jane Doe-ról egyre több dolog derül ki, úgy egyre inkább megismerhetjük az ő, azaz az FBI ügynök életét. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a karaktere számára megterhelő egyszerre fókuszálni a saját és Jane ügyére is.

Sullivan abba is beavatta a riportert, mit tart a legizgalmasabbnak a sorozatban és a szerepében:

„ Ahogy haladunk a sztoriban, és próbáljuk kitalálni mi történhetett, úgy tudjuk meg apránként, hogy lett Kurt-ből FBI ügynök. Betekintést nyerhetünk a múltjába, megtudhatjuk, mi tette azzá, ami. Vagyis, hogy mi a kapcsolat a két ember között. Szerintem ez nagyon izgalmas!”
 

De mégis, mitől más Kurt Weller a többi sorozatos bűnt üldöző karaktertől? A 38 éves színésznek szerencsére, erre is megvolt a válasza:
 
„Ő tényleg nem az a kekszet sütögető srác, és nem csak azt látjuk, ahogy a különböző bűnügyeket próbálja megoldani. Nagyon összetett ember, őszinte és egyenes. Láthatjuk, hogy mennyire koncentrál a munkájára, de ugyanakkor az érzéseivel is szembesülünk.”
 

 
A Jane Doe és karaktere közötti kapcsolatról, csak homályosan nyilatkozott:
 
„A nem törődöm természetének ellenére, Weller szimpatizál a lánnyal, együtt érez azzal, hogy milyen lehet elveszíteni az azonosságodat, azt, aki te vagy és azt, hogy hol vagy.”

A színész végül bevallotta, hogy a Jane Doe-t megformáló, Jaimie Alexanderrel nagyon jó barátságot ápolnak.
 

Elmondása szerint nagyon élvezte a munkálatokat, és azt is megtudtuk, hogy nagyon szereti a karakterét játszani és egyúttal a Rejtjeleken dolgozni.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a jóképű színész már hazánkban is járt. Egy sorozat forgatása során látogatott el Magyarországra.

Most viszont a Rejtjeleknek köszönhetően ismét találkozhatunk vele a Cool műsorán!
 

A sorozat ma este 21:10-kor debütál! Ne hagyjátok ki!


Hogy Jaimie Alexandert mennyi ideig díszítik a sminkmesterek, hogy az egész testét beborítsák a tetoválások, ITT megleshetitek!

Forrás: talknerdywithus.com
Képek:Tumblr
#Sorozat Klub#blindspot#rejtjelek#sullivan stapleton#érdekesség#jane doe#jaimie alexander#300

Címlapról ajánljuk