Műsorújság
RTL Most

Jaimie Alexander tetoválásait 7 órán keresztül rajzolják

A Rejtjelek című sorozat egy amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A művészi rajzokat több, mint hét óra alatt rajzolják fel a sminkesek Jaimie Alexanderre.
Jaimie Jane Doe-t játssza az akciódús sorozatban, a nőt, aki titokzatos körülmények között előkerül a Times Squaren, a testét pedig tetoválások borítják... mindenhol.

 
„A kezemen és a nyakamon másfél óra alatt készülnek el a tetoválások. Az egész testem nagyjából hét és fél óra alatt készül el, ami elég intenzív. Nem tudok leülni, mert amikor behajlítod valamidet, megnyomódik a bőröd. A tetoválások olyanok, mint a puzzle, szóval ha egy darab tönkremegy, az egész tönkremegy.” - nyilatkozta korábban a színésznő.
 
 

Time flies when you're getting inked! #Blindspot

A video posted by Blindspot (@nbcblindspot) on“Amíg rajzolnak, a sminkes és én iszunk pár finom kávét, zenét hallgatunk és beszélgetünk, hogy ne érezzem magamat kellemetlenül, hiszen amíg ő alkot, én meztelen vagyok.”- tette hozzá. 

 
  
 
Korábban felröppentek a pletykák, hogy a színésznő tüdőfertőzését és gyengeségét a mérgező tinta okozta, amivel a sminkesek kidekorálták Jaimie testét.  


Később ki is rúgtak néhány közreműködő smink mestert, azt azonban nem erősítették meg, hogy Jaimie felvetése miatt-e.


A sorozat március 24-én debütál a Cool-on! A Rejtjelek első részének promóját és még pár hasznos infót is találhattok, ha IDE kattintotok!

Legnézettebb videók