Műsorújság
RTL Most

Jaimie Alexander tetoválásait 7 órán keresztül rajzolják

A Rejtjelek című sorozat egy amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A művészi rajzokat több, mint hét óra alatt rajzolják fel a sminkesek Jaimie Alexanderre.
Jaimie Jane Doe-t játssza az akciódús sorozatban, a nőt, aki titokzatos körülmények között előkerül a Times Squaren, a testét pedig tetoválások borítják... mindenhol.

 
„A kezemen és a nyakamon másfél óra alatt készülnek el a tetoválások. Az egész testem nagyjából hét és fél óra alatt készül el, ami elég intenzív. Nem tudok leülni, mert amikor behajlítod valamidet, megnyomódik a bőröd. A tetoválások olyanok, mint a puzzle, szóval ha egy darab tönkremegy, az egész tönkremegy.” - nyilatkozta korábban a színésznő.
 
 

Time flies when you're getting inked! #Blindspot

A video posted by Blindspot (@nbcblindspot) on“Amíg rajzolnak, a sminkes és én iszunk pár finom kávét, zenét hallgatunk és beszélgetünk, hogy ne érezzem magamat kellemetlenül, hiszen amíg ő alkot, én meztelen vagyok.”- tette hozzá. 

 
  
 
Korábban felröppentek a pletykák, hogy a színésznő tüdőfertőzését és gyengeségét a mérgező tinta okozta, amivel a sminkesek kidekorálták Jaimie testét.  


Később ki is rúgtak néhány közreműködő smink mestert, azt azonban nem erősítették meg, hogy Jaimie felvetése miatt-e.


A sorozat március 24-én debütál a Cool-on! A Rejtjelek első részének promóját és még pár hasznos infót is találhattok, ha IDE kattintotok!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók