Műsorújság
RTL Most

Katonai kiképzést kapott Jaimie Alexander

Hamarosan debütál a Cool Tv-n a Rejtjelek című sorozat. Korábban elárultunk néhány kulisszatitkot a főhősnő tetoválásairól, de azt kevesen tudják, hogy Jaimie Alexander a szerepe kedvéért még egy katonai kiképzésen is részt vett.

"Amikor elolvastam a forgatókönyvet, a helyszín kicsit felháborítónak tűnt, de az első 10 oldal elolvasása után nem tudtam letenni. Rájöttem, hogy ezt a szerepet rám szabták, és nagy kihívás, amiben a lehető legjobban kell kamatoztatnom a tehetségemet."- nyilatkozta Jaimie.
 


A bájos arcú, macska szemű Ms. Alexander törékeny nőnek tűnhet, de valójában nem az. Amire karaktere, Jane Doe képes, arra Jaimie Alexander is. Már gimnáziumi évei alatt tagja volt az iskola birkózó csapatának, ahol sokszor fiúkat is legyőzött. Talán sportolói múltja is segített Jaimie-nek a Navy Seal kiképzése alatt. Az Egyesült Államok Haditengerészetének elit alakulatánál a színésznő sok tapasztalatot szerzett. 

Megtanulta, hogyan kell víz alá merülni és lent maradni lélegzetvétel nélkül, és azt, hogyan lopakodjon a vízben anélkül, hogy hullámokat generáljon. 
Carson Ulrich, nyugalmazott DEA ügynök a fegyverhasználatot is megtanította neki, és kiderült, hogy Jaimie egész jól bánik a fegyverekkel, habár nem kedveli őket.
 
Ha lemaradtál, nézd meg az előzetest a képre kattintva.

A Rejtjelek március 24-től csütörtökönként 21:10-től látható a Cool-on.

Legnézettebb videók