Sorozat Klub

Ed Westwick gyilkolni fog

rtl.hurtl.hu

2015. június 3. 13:54

Természetesen csak egy szerepről van szó. A Gossip Girlből ismert színészpáros, Chace Crawford és Ed Westwick karrierje egy közös csatornánál, de külön-külön műsorban folytatódik.

Forrás: youtube

A két színész teljesen más témájú sorozatban kapott főszerepet az ABC csatornájánál:

Az ősszel induló OIL című akciódráma az amerikai álom és függetlenség megvalósítást igyekszik bemutatni, amiből kiderül, hogy ez az üzletág néha még a kitermelt fekete aranynál is sötétebb. A főszerepet Chace alakítja, aki mindent feltesz, még házasságát is, hogy felépítse saját kis birodalmát. A posztmodern dallasi történetvezetés még akár meglepetéseket is tartogathat.

Forrás: youtube

Ezzel párhuzamosan Westwick szereplésével elkezdődött a Wicked City szériájának forgatása is. A történet a nyolcvanas évek bűnös Los Angelesébe fog elkalauzolni bennünket. Ed egy mindenre elszánt sorozatgyilkost alakít, aki mielőtt elhúzná áldozatai nótáját, a helyi rádióállomástól kért zeneszámmal búcsúzúik tőlük. Így Westwicket ezúttal tényleg a rosszfiú szerepében láthatjuk, nem csak egy ellentmondásos szívtipró tahóként.

Forrás: time.com

Ha kíváncsi vagy a fiúk alakítására, nézd a Gossip Girl – A pletykafészek című sorozatot június hatodikán 12:15-től az RTL Klubbon!
#Sorozat Klub#sorozat#ed westwick#gyilkosság#olaj#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk