„Egy ilyen erős 25 év nem tűnhet el csak úgy” – így látják a televíziózás jövőjét a hazai képernyősökNemcsak az elmúlt 25, de az elkövetkezendő 25 évről is kérdeztük az RTL egykori és jelenlegi arcait. A kérdés már csak azért is aktuális, mert az RTL Magyarország hamarosan belép egy új piacra, ahol reklámmentes és előfizetéses rendszerben kínál majd számos exkluzív, elsősorban kifejezetten a magyar közönségnek készített digitális tartalmakat.
Az RTL Sztori

„Egy ilyen erős 25 év nem tűnhet el csak úgy” – így látják a televíziózás jövőjét a hazai képernyősök

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 10:00

Nemcsak az elmúlt 25, de az elkövetkezendő 25 évről is kérdeztük az RTL egykori és jelenlegi arcait. A kérdés már csak azért is aktuális, mert az RTL Magyarország hamarosan belép egy új piacra, ahol reklámmentes és előfizetéses rendszerben kínál majd számos exkluzív, elsősorban kifejezetten a magyar közönségnek készített digitális tartalmakat.

#Az RTL Sztori#rtl sztori#sebestyén balázs#erős antónia#ördög nóra#nagy ervin#stohl andrás#geszti péter#puskás-dallos peti#fábry sándor#fördős zé#győzike#gálvölgyi jános#csuja imre#liptai claudia#friderikusz sándor#joe

Címlapról ajánljuk